Uniek: heerlijke behind-the-scenes-beelden van The Wolf of Wall Street

CREDITS: Screenshot The Wolf Of Wall Street | Paramount

The Wolf of Wall Street heeft veel harten veroverd. Daar zijn we het – waarschijnlijk – allemaal over eens. De blockbuster uit 2013 van Martin Scorsese werd een wereldwijd succes. Niet alleen Leonardo DiCaprio schitterde in de film, maar ook topacteurs Jonah Hill, Matthew McConaughey en de bloedmooie Margot Robbie waren geniaal. Iedereen wilde na het zien van deze film het leven leiden van Jordan Belfort. De beursmakelaar had een droomleven, maar kende ook zéér veel downs. 

Behind-the-scenes beelden van The Wolf of Wall Street

Anno 2021 worden veel korte scènes van The Wolf of Wall Street vertoond op Insta en in de sectie ‘Watch’ op Facebook. Vooral het legendarische acteerwerk van Leo verschijnt regelmatig in de feed van filmliefhebbers. En terecht natuurlijk, het zijn stuk voor stuk cinematografische kunststukjes. Of je krijgt de scène van Matthew McConaughey te zien waarin hij vraagt aan DiCaprio: “You jerk off?” De dan nog bescheiden beurshandelaar wuift het een beetje, waarna de scène overgaat in het welbekende borstgeklop van McConaughey. *Mm-hmmm. Mm-hmmm.* 

Kenners snappen wat we bedoelen met het laatste deel.

werknemers
Foto: Screenshot The Wolf Of Wall Street | Paramount

Unieke beelden

De film op zich is fantastisch. Maar waar fans écht wild van worden? Behind-the-scenes beelden natuurlijk. Die hebben we van The Wolf nog niet vaak voorbij zien komen. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Deze toffe video van elf minuten staat gewoon op YT. En wij hebben ‘m voor je ge-embed. Chill, toch? Vooral de eerste scène van Leo is volgens ons uit de kunst. Of gaat jou voorkeur naar een andere scène uit?