Behind the scenes: explosieve beelden van Fast and Furious 9

CREDITS: Screenshot Fast and Furious 9 | Universal Pictures

Nog een maandje wachten, maar dan is het eindelijk zo ver. De fans kunnen niet wachten op Fast and Furious 9 na de veelbelovende trailer die afgelopen maand gedropt is. De liefhebbers van deze franchise zitten namelijk al sinds 2017 te wachten op een vervolg. Ze werden wel enige tijd stilgehouden door de Hobbs & Shaw spin-off, maar snakken nu toch echt naar Dominic en zijn team.

Behind the scenes: explosieve beelden van Fast and Furious 9

Meneer Toretto komt in deze nieuwe film oog in oog te staan met zijn broer. Gezien de meest recente trailer, gaat dit gepaard met de meest bizarre en expolieve stunts. En deze video geeft je een kijkje achter de schermen.

Wat begon als een film over de onderwereld van straatracen, is uitgegroeid tot keiharde actiefilm. Van het neerhalen van een immens groot vliegtuig, het racen tegen een onderzeeër, tot aan het parachuteren uit een vliegtuig met auto’s. Niks is te gek voor deze makers.

Ook Fast and Furious 9 zit vol met brute stunts. Hoewel de meningen van sommigen verdeeld zijn hierover blijven deze stunts een genot om naar te kijken. Het is vooral ongelooflijk knap hoe deze gemaakt worden, daarom heeft Universal Pictures deze video vrijgegeven die de productie van deze bizarre stunts laat zien:

F9: The Fast Saga

Dominic komt in deze film dus oog in oog te staan met zijn broer Jakob. Dit personage heeft de herkenbare looks van John Cena. Van de verhaallijn is buiten de beelden uit de trailers nog niet veel te maken. Maar veelbelovend is het zeker.

Waar de fans al wel warm van worden is de terugkeer van Han. Hij verloor in het zesde deel zijn liefde Gisele, gespeeld door Gal Gadot. Daarna was Han te vinden in Tokyo tijdens het derde deel, Tokyo Drift. Aan het eind van deze film, en ook in deel zeven, is te zien dat Han vermoedelijk kwam te overlijden door in een crash. Een crash die werd veroorzaakt door Decker Shaw. Dit is de persoon die de jacht opende op Dom’s team in Fast and Furious 7. Juist ja, klinkt ingewikkeld maar de kenners zullen deze logica zeker wel begrijpen. Han komt in ieder geval terug, en daar is iedere fan blij mee.

Fast and Furious - 9
Foto: Universal Pictures