Hier is de trailer van Gladiator II, met o.a. Paul Mescal en Pedro Pascal

CREDITS: Paramount Pictures

ARE YOU NOT ENTERTAINED?

Nou, binnenkort wel weer. Vanity Fair en Paramount Pictures hebben namelijk de trailer van Gladiator II met Paul Mescal en Pedro Pascal gedropt. De prequel komt er ein-de-lijk aan.

Gladiator II met Mescal als Lucius Verus

Het vervolg speelt zich een paar decennia nadat Russell Crowe’s Maximus zijn leven gaf om de leiding van het Romeinse Rijk te ondermijnen af. In deze periode speelt Mescal als Lucius Verus, zoon van de voormalige mede-keizer en voormalige troonopvolger van het Rijk. Dat gaat vijftien jaar lang op vreedzame wijze tot hij gevangen wordt genomen door Romeinse soldaten onder leiding van Marcus Acacius, die wordt gespeeld door Pedro Pascal. Vervolgens wordt hij gedwongen om als gladiator te vechten en het Rijk te bevrijden van de heerschappij van Fred Hechinger’s keizer Caracalla en Joseph Quinn’s keizer Geta.

Een strijd in alle lagen van de samenleving

Hoe Lucius Verus, uh, Mescal daar zelf naar kijkt? Dat verklapt hij in gesprek met Vanity Fair. ‘Het is een film over wat mensen zullen doen om te overleven, maar ook wat mensen zullen doen om te winnen’. Daarbij doelt hij vooral op de strijd die op alle lagen van de samenleving wordt gestreden. ‘In de arena willen mensen winnen, maar ook in de politieke strijd die buiten het verhaal van mijn personage plaatsvindt, waar je ziet dat andere personages streven naar en vechten voor macht.

Alle details van Gladiator II

We zijn niet alleen benieuwd naar het verhaal, maar ook hoe Paul Mescal’s fysieke transformatie in beeld wordt gebracht tijdens Gladiator II.Ik noem hem Brick Wall Paul’, aldus tegenspeler Pedro Pascal. ‘Hij werd zo sterk dat ik liever van een gebouw word gegooid dan nog eens tegen hem te vechten‘. Een kleine hint naar het verloop van de film? Who knows. Naast Mescal en Pascal spelen ook Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn en Fred Hechinger grote rollen tijdens Gladiator II.

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…