We hebben weer nieuw beeld van Christopher Nolans Oppenheimer

CREDITS: Universal Pictures

We roepen het al een tijdje: de film Oppenheimer wordt the next big thing. Het nieuwe kunststukje van Christopher Nolan over de ‘Vader van de atoombom’ gaat ongekend  lekker worden. En nu hebben we weer wat extra beeldmateriaal.

Heads up over Christopher Nolans Oppenheimer

Langzaam maar zeker krijgen we meer beelden van de blockbuster met onder anderen Cillian Murphy, Matt Damon, Rami Malek, Emily Blunt en Robert Downey, Jr. Eerst kregen we de portretfoto van Cillian Murphy als Julius Robert Oppenheimer, daarna een filmposter en later kregen we een korte teaser. Nu is het tijd voor nieuw beeld op je netvlies. Murphy siert de cover van Total Film en het magazine heeft ‘m alvast gedeeld op Twitter.

Een ware ‘world exclusive’, want verder is er nog niet veel info over de film bekend. In de caption verklapt Total Film ook alvast een quote uit het interview: “It’s a story of immense scope and scale,” wat regisseur Christopher Nolan heeft verteld tegen de journalisten. Later deze week wordt er meer bekendgemaakt over de heads up van Nolans nieuwe biopic.

Murphy en Nolan: een goed duo

De biopic vertelt het verhaal van de Amerikaanse wetenschapper J. Robert Oppenheimer, en zijn rol in de ontwikkeling van de atoombom. Nolan heeft het verhaal gebaseerd op het boek American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer. Al snel wist de geroemde regisseur wie hij nodig had voor de rol van Oppenheimer zelf: de Peaky Blinders-ster.

Het is zeker niet de eerste keer dat Nolan en Murphy samenwerken. Eerder verdiende Cillian Murphy vooral bijrollen in de films (The Dark Knight, Inception en Dunkirk), maar nu is het tijd voor de hoofdrol. De verwachtingen zijn in ieder geval ongekend hoog. Maar goed, daar verlenen het verhaal en de cast zich ook voor.