Peaky Blinders is terug met knallende eerste trailer

CREDITS: Foto: Netflix

The wait is finally fooking over! Deze zomer kregen we te horen dat Peaky Blinders ‘binnenkort’ zou komen met een knallend einde. Fast-forward naar 2022 en we hebben dan ein-de-lijk de eerste beelden van seizoen 6. Da’s een mooi nieuwjaarsgeschenk van de BBC. Wij hebben de eerste beelden van het nieuwe seizoen al even gecheckt, en het is niet ‘By order of the Peaky Blinders’ als we zeggen dat dit smullen wordt. We hadden dan ook niet minder verwacht van deze legendarische serie.

Een doorgedraaide Tommy

In de eerste beelden is Tommy terug zoals we hem kennen: een tikkeltje doorgedraaid. Met een toepasselijke Tommygun in zijn handen schiet hij in de rondte. Of dat is om zichzelf te verdedigen, of omdat hij compleet gek geworden is: we gaan het beleven in het nieuwe seizoen. Na deze openingsscène zien we de oude garde weer terug. Ook de mensen die eerder niet meer in het leven van Tommy voorkwamen. Daarna lijken de beelden het nazisme steeds meer naar de voorgrond te drukken, wat betekent dat de druk van het nazisme in Europa toeneemt.

peaky blinders
Foto: BBC

Nog een lichtpuntje voor de fans van Peaky Blinders

Voor de échte Peaky Blinders fans onder ons is de komst van het nieuwe seizoen allesbehalve goed nieuws: Shelby & Co stopt er mee na seizoen 6. Wij zijn er ook een beetje kapot van. Maar er lijkt toch een lichtpuntje te zijn: “We geloven dat dit de beste serie van allemaal zal zijn en zijn er zeker van dat onze geweldige fans het geweldig gaan vinden. Terwijl de serie op zijn einde loopt, gaat het verhaal in een andere vorm verder.” Aldus filmregisseur Knight. Dat klinkt in ieder geval nog heel veelbelovend.

Al goed, wat Knight nog meer voor ons in petto heeft blijft nog even gissen. Wat wel zeker is, is dat jij de eerste beelden even moet checken om alvast in de mood te komen voor het nieuwe seizoen:

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…