Officieel: Bad Boys 4 is in de maak!

CREDITS: Screenshot | Bad Boys For Life | Sony Pictures Releasing

Het is officieel: er komt een Bad Boys 4 aan. Producent Jerry Bruckheimer heeft laat weten dat ze druk bezig zijn met het schrijven van het script voor de nieuwe film. In het vierde deel zullen de acteurs Will Smith en Martin Lawrence ook weer te zien zijn als de twee Amerikaanse agenten.

Het script van Bad Boys deel vier wordt geschreven

Wie het script dit keer zal gaan schrijven wilde producent Bruckheimer eerst nog niet vertellen. Toch gingen de geruchten al flink rond dat Chris Bremner, die ook het scenario voor Bad Boys For Life heeft geschreven, het zou gaan doen.

Belgische regisseurs

Uiteindelijk is bekendgemaakt dat de twee Belgische filmregisseurs en scenarioschrijvers Billal Fallah en Adil El Arbi, ook de regisseurs van Bad Boys For Life, de taak op zich krijgen. De twee regisseurs hebben er ook voor gezorgd dat deel drie een succes is geworden. De film bracht namelijk wereldwijd ongeveer 419 miljoen dollar op, zo’n 386 miljoen euro.

Bad Boys
Foto: Screenshot | Bad Boys For Life | Sony Pictures Releasing

Geen 17 jaar meer wachten

In januari van dit jaar mochten we al genieten van de nieuwe Bad Boys film, Bad Boys For Life. Maar helaas moeten we nog even wachten op het vierde deel. Als gevolg van de coronacrisis zijn er al een hoop film uitgesteld, zoals bijvoorbeeld James Bond ‘No Time To Die‘. Toch denken wij dat de producenten van de nieuwe film ons niet al te lang laten wachten. De kans is groot dat de film in 2022 zal verschijnen. Dit is al een stuk beter dan de zeventien jaar die we moesten wachten voor het derde deel.

Jerry Bruckheimer laat weten dat de vorige film goed werd ontvangen door het publiek. En dat hij denkt dat de mensen willen dat ze het nog een keer zo doen. Daarom werken ze momenteel aan het concept voor een vierde film. Benieuwd naar Bruckheimer zijn reactie, kijk dan hieronder: