AIR: Ben Affleck en Matt Damon schitteren in heuse Nike-film

CREDITS: Warner Bros.

Ben Affleck heeft veel fans. Phil Knight heeft veel fans. Nike heeft veel fans. Dus wat doe je dan? Dan giet je alles bij elkaar en maak je een film over the rise of Nike. Met Affleck als oprichter Knight in de film AIR wordt hét sportmerkverhaal verfilmd.

AIR: Nike-film met Ben Affleck en Matt Damon

Affleck wordt bijgestaan door onder anderen zijn buddy Matt Damon en Marlon Wayans. En nu we een trailer hebben, weten we ook een stuk meer over dit heerlijke verhaal.

Michael Jordan x Nike

AIR neemt je mee in één van de grootste revoluties in de hedendaagse cultuur. Namelijk hoe de baanbrekende collab tussen Michael Jordan en de jonge basketbaldivisie van Nike tot stand kwam. Want, het succes dat we nu kennen is natuurlijk niet zonder slag of stoot gekomen.

We zien een carrièrebepalende gok van een team dat echt alles op het spel zet om succes te boeken. Michael Jordan moest de man worden, maar een moeders visie die het talent van haar zoon herkent geeft niet altijd mee.

Trailer AIR

In de trailer krijg je een heerlijke inkijkje in de Nike-wereld. Het HQ is veelal het decor en er komen retrosneakers voorbij waar ieder schoenenhart sneller van gaat kloppen. Daarnaast zien we hoe het Jordan-logo voor het eerst in beeld kwam én showen Damon en Affleck hun cinematografische connectie. Fijne sneakerbeelden, een ongekende cast én een van de meest invloedrijke modeverhalen verpakt op beeld. Dat is smullen:

Source:
Warner Bros.
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…