Woonboerderij omgetoverd tot luxe optrekje met ultieme mancave

CREDITS: Derek Swalwell

Het Australische architectenbureau Jost Architects heeft een woonboerderij omgebouwd tot een waar ‘mannenwalhalla’. Het huis moest meer plaats bieden aan zijn collectie auto’s en de motoren van de eigenaar. Een Australiër was namelijk niet tevreden met de indeling die zo’n vier jaar geleden was gemaakt.

Omgebouwde woonboerderij met ultieme mancave

In deze woonboerderij is er een ruime woonkamer met prachtige openslaande deuren, een biljartruimte, luxe lounge, een master bedroom en genoeg plek voor al je auto’s. Aan de voorkant van de boerderij heb je een prachtig uitzicht over de hele omgeving. Van dat uitzicht kan je zelfs genieten terwijl je in jouw buitenbad zit.

Het interieur is afgewerkt met natuurlijke items zoals boomstammen, geweien en huiden. Voor de rest is er veel gebruikgemaakt van hout, leer en donkere kleuren. Deze prachtige omgetoverde boerderij kun je vinden in Mornington Peninsular, Victoria, Australië.

omgebouwd boerderij
Foto’s: Derek Swalwell

Mancave vol motoren

De garage is omgebouwd tot een ultieme mancave. Hier is een deel van de collectie voertuigen te vinden, maar de ruimte wordt veelal gebruikt om in te sleutelen. De verzameling van de eigenaar bestaat uit meerdere auto’s, waaronder een Army Jeep, tientallen motoren en hele toffe oldtimers. De boerderij past perfect in omgeving waar het geplaatst is. Dit komt vooral doordat de buitenkant opnieuw is ontworpen. Doordat er gebruik is gemaakt van moderne houten panelen en grote ramen is de woonboerderij in lijn met het landschap.

Check ook: Oude woonboerderij in Brabant omgetoverd tot luxe optrekje.

Foto’s: Derek Swalwell