Op dit kantoor vergaderen ze in een zwembad

CREDITS: Balbek Bureau

Aangezien het kantoor waar je werkt de plek is waar je de meeste uren per week doorbrengt – vaak nog meer dan thuis – is het een bonus als dit een fijn stekkie is. Nu is het ene kantoor het andere niet en zijn er in deze categorie een aantal rasechte uitblinkers. Onze office crush op dit moment is absoluut dit kantoor in het historische district van Kiev, Oekraïne. Met als grootste uitblinker de vergadertafel, die in een zwembad staat.

Vergaderen in een zwembad

Het oude pand waarin Banda Agency, een creative agency, is gevestigd is door de architecten van Balbek Bureau compleet her-ontworpen. De interieurarchitecten hebben er rekening mee gehouden dat er een creatief bedrijf in het kantoor is gevestigd. Zo hebben ze er een artistieke en comfortabele ruimte van gemaakt. Het is zo ontworpen dat de medewerkers het gevoel krijgen dat ze niet op hun werk zijn maar compleet ergens anders. Zo is er een werkruimte ingericht als levendige bar, een vintage retro woonkamer, en natuurlijk de vergaderruimte in de vorm van een zwembad.

De aankleding is minimalistisch gehouden en de uitstraling industrieel. Hierdoor voelt het kantoor open en licht aan. Dit zorgt er – aldus de ontwerpers – voor dat het gevoel van vermoeidheid minimaal wordt en de creativiteit wordt gestimuleerd. Kijk, dat kunnen we allemaal wel gebruiken.

Foto’s: Balbek Bureau