Industrieel grachtenpand te koop in hartje Damsko

Aan de Amsterdamse grachten wonen, dat wil iedereen wel. Dit industriële grachtenpand brengt daar waarschijnlijk geen verandering in. het droomhuis staat in hartje Jordaan in een rustige woonwijk, met alle mooie Amsterdamse pracht om de hoek.

Het industriële grachtenpand is circa 371 vierkante meter en beschikt over drie woonlagen. Het perfecte familiehuis als je het ons vraagt. Het pand is afgewerkt met prachtige en robuuste materialen, maar heeft toch een huiselijke look & feel. In Jordaan weten ze wel hoe ze huizen moeten bouwen.

industrieel-grachtenpand-1
Foto: Funda

Industrieel grachtenpand

Met maar liefst vijf slaapkamers, vier badkamers, een grote woonruimte en keuken, grote tuin met patio, kantoor en eigen studio, hoef je niet in te zitten over ruimtegebrek. In het gehele interieur zijn de beste materialen gebruikt. Denk hierbij aan vloerisolatie, dubbelglas, een nieuwe fundering en ingebouwd apparatuur in de keuken. Met het Vondelpark, de Stadschouwburg en Museumplein om de hoek, laat de locatie ook niks te wensen over.

Naast alle industriële materialen, zijn er ook moderne invloeden in het interieur aangebracht. Deze gecombineerde elementen zorgen voor het nodige vuurwerk. Ondanks alle industriële invloeden zorgen de moderne elementen juist weer voor het huiselijke gevoel. Het huis staat te koop op Funda en voor een stevig bedrag van €3.300.000 kan jij binnenkort de nieuwe inwoner zijn van dit stukje pracht.

Foto’s: Funda | Dokter Makelaars