IKEA komt met iconische woonkamers van TV-series

CREDITS: IKEA

Als je thuis komt van een dag werken is er niets zo fijn als op de bank ploffen en de benen omhoog te kunnen doen. Om dan echt helemaal tot rust te komen is een verzorgde woonkamer wel zo fijn. Een woonkamer waar de planten op sterven staan en waar de kussens ondertussen niets meer zijn dan een paar donsveertjes, slaan we dan ook liever overAfgelopen zondag gaven we je al advies over het interieur van je woonkamer, maar we hebben nu nog iets veel beters. IKEA heeft namelijk een aantal woonkamers van een aantal iconische TV-series uitgebracht. Zet die bouwhelm alvast maar op, d‘oh! 

IKEA komt met iconische woonkamers van TV-series

De nieuwe Real Life-serie van IKEA bevat in totaal drie woonkamers van de meest geliefde families aller tijden. Uiteraard kunnen The Simpsons dan niet ontbreken. Deze liefdevolle familie brengt aardig wat tijd door op de legendarische bruine bank. Die bank en andere meubels als het ronde kleed, het paarse bijzetkastje en zelfs het bloempotje aan te muur neemt IKEA op in het assortiment.

Het blijft niet enkel bij The Simpsons, maar je kan ook gaan voor jaren ’90 woonkamer van Monica Geller uit Friends, waar veruit de meeste scenes afspeelde. Van de beige sofa tot aan de doos voor tissues en van de kleurrijke kussens tot aan de romantische kaarsen. Tot slot kan je nog een stap verder terug in de tijd doen met de woonkamer van Stranger Things. Ga bijvoorbeeld voor een jaren ’80 bloemetjes sofa of voor de slinger van lichtjes ter decoratie. Niet te hopen dat dezelfde taferelen gebeuren in jouw eigen woonkamer, maar niets is zeker als de kamer zo erg overeenkomt.

Zoals we van deze Zweedse winkel gewend zijn, vallen de prijzen van de meubels reuze mee. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende stijlen en maten om de vertrouwde huiskamers naar je eigen smaak na te bootsen. Helaas zijn de showroom-woonkamers voorlopig alleen in Ikea-vestigingen in de Verenigde Arabische Emiraten te bewonderen. Wij kunnen niet wachten tot de woonkamers van TV-series hier beschikbaar zijn!

woonkamers van tv-series

woonkamers van TV-series, IKEA komt met iconische woonkamers van TV-series

woonkamers van TV-series, IKEA komt met iconische woonkamers van TV-series

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…