Te koop: ultraluxe grachtenpand in Amsterdam met eigen parkeergarage

CREDITS: MTH Makelaars B.V. | Baerz & Co

We mogen allemaal wel eens groots dromen. En dat deden we dan ook toen we dit gerenoveerde pand zagen in de Haarlemmer Houttuinen, Amsterdam. Een grachtenpand waar je u tegen zegt.

Modern en industrieel in grachtenpand in Amsterdam

Dit bijzondere pand is gebouwd in 1905 en is recentelijk verbouwd naar een droomhuis eerste klasse. Het Amerikaanse echtpaar, dat ongeveer de helft van de huidige vraagprijs heeft neergelegd, had het naar onze mening niet beter kunnen renoveren.

woonhuis
Foto: MTH Makelaars B.V. | Baerz & Co

Een lift voor drie verdiepingen

Wanneer je het woonhuis binnenkomt zie je naast de lift, een prachtige moderne keuken. Midden in de ruimte staat een keukeneiland met daaraan een tafel voor al je vrienden. Vanuit de keuken kijk je eigenlijk uit op de woonkamer via een soort vide. Ook deze ruimte is erg modern en industrieel ingericht. Dit komt niet alleen door de visgraat vloer die door heel het huis is gelegd, maar ook de matzwarte kozijnen versterken dit.

Via een spectaculaire trap kom je op de eerste verdieping. Op deze verdieping vind je twee slaapkamers met eigen ingebouwde kasten en een badkamer met vrijstaand bad. Door heel het woonhuis zie je dat er veel aandacht is besteed aan luxe afwerkingen. Zo zitten de badkamers vol met koperen details. Wie wilt dat nou niet in zijn huis.

Parkeer je Porsche

Voor de rest vind je in het huis nog een master bedroom en een slaapkamer in het souterrain, die allebei een eigen badkamer hebben. Op de benedenverdieping is ook nog ruimte om drie Porsche’s te parkeren, want over de parkeerkosten in Amsterdam wil je liever niet nadenken. Verder zijn er nog drie heerlijke dakterrassen rondom het huis van totaal 79 vierkante meter.

Het gehele huis is gerenoveerd met neutrale kleuren. Zo is er veel gebruikgemaakt van hout, wit, zwart en verschillende aardetinten. Met koperen afwerkingen voelt het net alsof je in een heel chique hotel verblijft.

Kostenplaatje? € 2.795.000. Niks mis mee.

Foto’s: MTH Makelaars B.V. | Baerz & Co

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…