Te koop: The One, de duurste villa van Amerika

CREDITS: Societygrouppr

The One staat te koop. Dat is niet alleen de duurste Villa van heel Amerika, maar ook op heel de wereld! Ontwerpers Nile Niami en Paul McClean hebben zeven jaar gewerkt aan dit Sjeik-waardige mansion. Met een oppervlakte van 100.000 m2, twintig slaapkamers, vier zwembaden, bowlingbaan, bioscoop en een nachtclub is dit geen huis meer te noemen.

Gigantische villa te koop in Amerika

Je zal je dan ook niet verbazen dat aan deze manier van leven een enorm prijskaartje hangt. The One is op de markt gebracht met een vraagprijs van 500 miljoen dollar, een half miljard! Nu is alleen nog de vraag wie er zo gek is om dit te gaan betalen. Doordat ze nog niemand hebben binnen gelaten, is er veel interesse ontstaan onder de potentiële kopers. Er zijn dan ook al meerder geïnteresseerden op gesprek geweest bij de makers.

Duurste villa
FOTO: Micheal Leonard | The SOCIETY Group

Ontwerpers

Nile Niami begon zijn carrière als filmproducent. Zo kan je hem misschien kennen van The Patriot met Steven Seagal. Na het produceren van een aantal films ging hij over op het bouwen van appartementen en het renoveren van woningen. Al snel hierna begon hij aan de bouw van herenhuizen en andere villa’s.

De ontwerper wilde niet alleen een villa bouwen om in te wonen, maar een lifestyle. Een lifestyle die voor niet voor veel mensen is weggelegd, maar er alleen van kunnen dromen.

Om de haverklap loop je beroemdheden tegen het lijf

Er loopt een butler rond en er zijn 30 parkeerplekken in een garage voor je wagenpark. Tijd over? Dan kan je altijd op de koffie gaan bij je nieuwe buren Jennifer Aniston en Elon Musk. De duurste villa van Amerika is dan ook gebouwd in Bel Air, een wijk in Los Angeles waar meer elite en celebrities wonen dan waar dan ook.

Om deze wijk binnen te komen moet je door twee poorten. Mocht jij je hierdoor nog niet helemaal veilig voelen in deze gigantische villa, dan is er nog altijd een volledig ingerichte beveiligingscentrum te vinden in de kelder.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…