Unieke boomhut met panoramisch uitzicht in Kaapstad

CREDITS: Leskea

Deze unieke boomhut is in de eerste instantie ontworpen door de architecten Pieter Malan en Jan-Heyn Vorster. Vervolgens heeft Leskea Archireplica de boomhut opnieuw onder handen genomen. Het resultaat mag er zeker zijn. Omringd door de natuur geniet je van een sfeervolle woning vol met langwerpige ramen. Zowel binnen als buiten de boomhut kan je dan ook niet om deze bijzondere locatie in Kaapstad heen.

Unieke boomhut met panoramisch uitzicht in Kaapstad

Het wordt ook wel de Tree House Constantia genoemd. Een verzameling van hoge, cilindervormige structuren vormen de basis van de woning. Daarmee is het een weerspiegeling van de hellende omgeving. Verder vind je buiten meerdere vijvers waar waterlelies in drijven. Op de manier staat de gehele woning in het teken van de omringende natuur.

Eenmaal binnen in de unieke boomhut zal je nog meer kunnen genieten van de omgeving. Vanuit de open woonkamer en keuken heb je uitzicht over de voorkant van de woning. Een televisie? Niet nodig. Je kijkt je ogen namelijk sowieso wel uit. De open haard maakt de sfeer in deze ruimte compleet. Met de enorme schuifdeuren heb je daarnaast toegang tot het eerste balkon van de woning, waarbij je tot je rust kan komen in de sofa lounge.

Via de sierlijke, houten trap kom je direct bij de slaapkamer. Het hoge bed in combinatie met de glazen afscheiding en het panoramisch uitzicht zullen je een nacht geven zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de badkamer. Een verdieping hoger kom je uit bij een van de favoriete plekken bij goed weer: het dakterras. Een comfortabele lounge set en een grote eettafel doen je laten genieten op hoog niveau.

Of het nu met bakken uit de lucht komt vallen, de zon schijnt, de avond valt of de zon net opkomt. Bij iedere situatie vormt deze unieke boomhut in Kaapstad een prachtig gezicht.