Next level zelfisolatie: in deze huizen verblijven celebs

CREDITS: Flickr | Kayla Johnson

Dagenlang in huis doorbrengen is voor niemand een pretje. Maar als je het dan moet doen, is het wel lekker als je een kneitertje dik huis hebt. Daar kunnen celebs over meepraten, want we kunnen het eigenlijk geen huizen meer noemen waar zij in wonen. De een heeft basketbalveld naast zijn woonkamer en de ander heeft vier zwembaden. Niets is meer te gek in dit wereldje.

Next level zelfisolatie

Om je nou een beetje een idee te geven waar we het eigenlijk over hebben. Staat hieronder een lijstje van celebrities en hun waanzinnige huizen waar zij zich de komende weken wel kunnen vermaken.

Drake

The Embassy‘ is het huis van Drake en heeft alles wat een mannenhart van binnen wil. Een NBA formaat basketbalveld, inloopkasten en een aantal kamers dat niet meer te tellen is. Zijn mansion in Toronto is dan ook niet voor zo maar een prijsje gebouwd. Drake heeft er in totaal rond de 100 miljoen dollar voor moeten neerleggen.

Kanye West en Kim Kardashian

Kim en Kanye hebben in Los Angeles deze villa met een waarde van 60 miljoen dollar gekocht begin 2018. In samenwerking met de belgische architect Axel Vervoordt zijn ze tot deze minimalistische inrichting gekomen. Met een minimaal aantal meubels en een naturel kleurenpalet zorgt dit voor een gevoel van rust. Zo’n druk leven hebben ze toch niet?

The Weeknd

Een penthouse in de buurt van Beverly Hills is het nieuwe onderkomen van de artiest The Weeknd. De gehele 18e verdieping van The Beverly West building is met luxe en donkere items ingericht. Abel Tesfaye, a.k.a. The Weeknd, heeft in totaal 21 miljoen dollar mogen neertellen voor dit waanzinnige penthouse.

Jeff Bezos

De CEO van Amazo is de rijkste man op aarde met een vermogen van 115 biljoen dollar. Dan valt het nog mee wat hij aan zijn huizen heeft gespendeerd. Naast zijn woonhuis in Los Angeles van 165 miljoen dollar heeft Bezos laatst dit appartement in Manhattan voor 80 miljoen gekocht. Met een zijn mega dakterras lijkt dit wel geschikte plek om de tijd door te komen. Bij Amazon zal er toch niet veel te doen zijn..

Pharrell Williams

De gigantische villa van Pharell Williams is tot de nok gevuld met luxe en technologische snufjes. Zo blijft hij fit met zijn privé tennisbaan en drinkt hij zijn cocktails aan zijn eigen bar in het zwembad.  Zijn 30 auto’s mag hij proberen te parkeren aan het einde van een 200 meter lange oprijlaan. Een kleine 17 miljoen dollar was Pharrel kwijt voor dit stulpje.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…