Dit 600 pk sterke monster is een pick-up truck en camper in een

CREDITS: Canoo

ROADTRIP! MET EEN CAMPER! We roepen het vaak, maar het blijft meestal bij woorden. Alleen een aantal échte diehards gaan over tot daden. En negen van de tien keer laten ze dat vol overtuiging zien op Insta. Mocht je twijfelen over de roadtrip omdat je geen toffe camper kan vinden, dan komt Canoo to the rescue. De fabrikant heeft een brute pick-up truck geïntroduceerd in samenwerking met Automobility LA. Deze pick-up met 600 pk en 550 lb-ft koppel is geheel elektrisch, en écht Amerikaans.

Canoo komt met pick-up en camper in één (600 pk)

Canoo’s nieuwe pick-up is voorzien van ongekend toffe functies, waardoor je in alle rust bijvoorbeeld de schoonheid van Canada kan ontdekken. Mocht een andere wegpiraat in de problemen komen, dan kan jij ‘m áltijd helpen. De truck van Canoo is namelijk bizar sterk. Het fenomeen is ontworpen om net zo sterk te zijn als de zwaarste vrachtwagens.

Canoo's nieuwe pick-up, Dit 600 pk sterke monster is een pick-up truck en camper in een
Foto: Canoo

In- en uitklapbaar

Alles in- en uitklappen is grootgebracht door ketens als Ikea. Daarbij denk je snel aan makkelijke kastjes en simpele stabureaus. Een pick-up truck en camper in één is andere koek. Toch is Canoo daar toch écht met vlag en wimpel in geslaagd. In het voertuig is namelijk het meeste uitklapbaar. Aan beide kanten van het voertuig vind je een werktafel (met stopcontacten) die je kunt uitklappen. Daarnaast heeft het merk het voor elkaar gekregen om een bed van 2,4 meter te maken met meer opbergruimte dan in jouw huis.

De wand bevat wielblokken om fietsen op te zetten, of andere grote objecten zoals een ladder. Je weet maar nooit wat je te wachten staat op reis…. Ook rondom de pick-up truck kom je allerlei opbergruimtes tegen. Aan de voorkant zit bijvoorbeeld een bagageruimte. Heb je dat al weleens gezien? Nee? Wij ook niet. Daarom is Canoo’s nieuwe pick-up wat ons betreft de uitvinding van het jaar. Je hebt altijd genoeg voorraad. Het is gewoon een huis op wielen. En enorm stijlvol huis dan welteverstaan. De reveal video vertelt het hele verhaal:

Foto’s: Cannoo

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…