Airbnb Finds: old school Amerikaanse boomhut op eenzame hoogte

We kunnen met zekerheid zeggen dat de herfst zijn intrede heeft gemaakt. Nu we steeds vaker gewapend met een paraplu de deur uit gaan en de zon aan het einde van de dag sneller verdwijnt. Ook dit seizoen heeft zo zijn voordelen. Een rondje hardlopen door een roodgeel gekleurd bos. Een hele zondag schaamteloos Netflixen. En – op zijn tijd – een goede stamppot eten.

Via Airbnb kwamen we deze boomhut in North Carolina tegen en wat ons betreft bevat deze woning op bijzondere hoogte alles wat de herfst één van de mooiste seizoenen van het jaar maakt.

bijzondere hoogte, Airbnb Finds: old school Amerikaanse boomhut op eenzame hoogte

Old school Amerikaanse boomhut op eenzame hoogte

Van ver is het al te zien. Van de muren tot de trap en van de keukenkastjes tot de trapleuning – deze woning bestaat grotendeels uit hout. De meubels, kneuterige gordijntjes en antieke kastjes nemen je terug in de tijd. Toch is deze boomhut ondanks zijn afgelegen ligging van alle gemakken voorzien.

Je hebt hier twee slaapkamers, lopend water, en een mooie badkamer met (eigen!) toilet en douche. Dat scheelt je weer de befaamde wandeling met een wc-rol onder je arm. Dankzij de vele ramen en de bijzondere hoogte van de accommodatie heb je vanuit alle kamers in het huis uitzicht op de omliggende natuur. Voor een avondje sterren kijken hoef je de deur niet uit, dit kan namelijk gewoon vanuit het bed! Ideaal voor wanneer je nét een biertje teveel op hebt.

bijzondere hoogte, Airbnb Finds: old school Amerikaanse boomhut op eenzame hoogte

Midden in het bos

Dankzij 8 hectares aan omringend bos is de boomhut gelegen op de perfecte locatie voor iedereen die op zoek is naar de rust en ruimte. Vanaf de houten veranda kijk je vanuit je luie schommelstoel over de prachtige natuur en het berglandschap van Asheville.

Daarnaast pak je in de avond zelfs nog even de zonsondergang mee. Start de dag met een lekker ontbijtje en verse koffie om vervolgens de parken, bossen en gebergtes van deze Amerikaanse staat te ontdekken. Ben jij in de herfst vooral een binnen persoon? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Zet de televisie aan, neem plaats in de luie schommelstoel in de woonkamer en kom tot rust op deze unieke plek.

Zie jij het al helemaal zitten? Voor €254 per nacht verblijven jij en drie andere vrienden in deze afgelegen boomhut. Ideaal voor een ontspannen mannenvakantie denken wij zo!

Meer info

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…