Deze bijzettafel zorgt ervoor dat je altijd koud bier hebt

Een tafeltje waarin jij 32 biertjes koud kunt leggen, twee telefoons draadloos kunt opladen en je ook nog eens muziek kunt luisteren via bluetooth speakers. Klinkt als een droom, toch? Die droom is nu werkelijkheid geworden. Het team van StoreBound, een bedrijf dat innovatieve producten ontwerpt, heeft de Sobro Smart ontworpen waarmee dit allemaal mogelijk is.

Een salontafel of nachtkastje met oneindig veel mogelijkheden

Het Amerikaanse bedrijf maakt producten die inspelen op de connected lifestyle. Nu dat er zo veel mogelijk is met draadloze apparaten, kwam het bedrijf op het idee om dit te combineren in een salontafel. Naast dat er een salontafel is ontworpen, is er ook voor de échte liefhebbers een nachtkastje geproduceerd. Wel zo handig als je ’s ochtends al zin hebt in een koude rakker. Beide items bieden oneindig veel mogelijkheden en de tafels zijn perfect voor kleinere ruimtes. Check het zelf maar:

Koud pilsje

Geniaal: in de salontafel zit een geluidloze thermo-elektrische koelkast. Die is door middel van een lade te openen. In deze mini fridge kun je 32 blikjes bier kwijt. Wat een uitvinding! Doordat het kastje geen geluid maakt kan je ongestoord genieten van een avondje Champions League voetbal.

Sobro

Draadloos opladen

De bovenkant is voorzien van twee draadloze oplaadstations. Zo kun je gemakkelijk jouw telefoon erop leggen en kun jij even helemaal offline gaan met een biertje in je hand. Mochten al je vrienden langskomen, maar moeten ze per se reageren op de vriendinnen, dan zijn er nog twee USB en USB-C ingangen gemaakt. Dit om ruzies te voorkomen natuurlijk.

Bluetooth speakers

Aan de voorkant van het Sobro tafeltje heeft het bedrijf ook nog eens twee draadloze speakers gemaakt. Via bluetooth kan je gewoon via je telefoon jouw favo plaatjes draaien. Als je nou twee van deze geniale tafeltjes hebt kun jij ze zelfs connecten met elkaar voor nog meer geluid.

Sobro, Deze bijzettafel zorgt ervoor dat je altijd koud bier hebt

Slaap modus

Wanneer je dit futuristische tafeltje als nachtkastje gaat gebruiken zijn er nog een aantal extra opties beschikbaar. Zo is er een Sobro Smart Sleep Mode waarmee jij je nachtrust kunt verbeteren. Aan de achterkant van het kastje zijn lichtstrips geplakt die de zonsopkomst kunnen nabootsen. Wanneer dit nóg niet genoeg is kan je altijd nog de rustgevende geluiden aanzetten die in de app staan. Heerlijk om bij in slaap te vallen.

Er is meer…

Als dit nog niet genoeg was zijn er nog een aantal features. Zo maakt het nachtkastje gebruik van bewegingssensoren met lichten die aangaan wanneer jij ’s nachts moet pissen van al die biertjes. Ook is het mogelijk beide tafeltjes te connecten met Alexa of Google Home om de besturing nog makkelijker te maken. Tot slot kan je ook nog de verschillende lades op slot doen zodat niemand bij jouw koude biertjes kan. Misschien wel de beste feature van allemaal!

De tafeltjes zijn inmiddels verkrijgbaar bij meerdere winkels in de V.S., maar je kan ze ook bestellen via de website. Ze komen in vier verschillende kleuren opties: zwart, zwart met hout, wit en wit met hout.

Voor meer informatie over het futuristische nachtkastje kan je hieronder de video bekijken

Voor meer informatie over de innovatieve salontafel kan je hier kijken;

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…