Beam speakers van Fern & Roby

Eerder hadden we het al over de platenspeler van Fern & Roby. Die was me toch al een potje zwaar mooi. Echt zo’n hebbeding die je het liefst midden in je woonkamer zet zodat je er de hele dag naar kan staren. Je zou hem zelfs bijna niet willen gebruiken, bang dat er iets kapot aan zou gaan. Maar dat zou zonde zijn natuurlijk.
Hetzelfde geldt voor deze beam speakers die ze op de wereld gezet hebben. Die mannen weten precies hoe ze het oog tevreden kunnen stellen. Want man man man deze zien er ook weer goed gelikt uit hoor!

Fern & Roby Beam Speakers

De beam speakers leveren precies het geluid wat je verwacht als je ze ziet staan. Ze hebben een gevoeligheid van 90 Db, een lekkere bas en laaten heldere tonen door de kamer heen gaan. Het design is gemaakt van hard, onbewerkt hout. Hierdoor is elk gaatje en barstje nog te zien, wat hem een heerlijke ruwe uitstraling geeft. En zeg nou zelf, deze staan toch onwijs gaaf in je interieur of niet dan?! Zo vindt je vrouw het ook nog leuk dat je $4,500,- aan speakers uitgeeft!