Bathroom-inspiration

Een goed begin is het halve werk. Als moderne man wil je jouw dag goed starten. En waar ga je als eerste naartoe nadat je wakker bent geworden? Juist, je gaat naar de badkamer.

Een kamer waar eigenlijk veel te weinig aandacht voor is. Hier kun je juist laten zien dat je nadenkt over details: van een mooie badkamer kraan tot neutrale kleuren die matchen met kleur. De tijd dat je ’s ochtends tegen één spiegel, witte (verkleurde) tegeltjes en een oude douche aankijkt is voorbij.

Bathroom inspiration

We geven je hier in een notendop de info die je nodig hebt, om je daarna in de wereld Pinterest te dompelen.

Mooie badkamers
Foto: Shawn Ang

Overlapping

Neutrale kleuren zijn een mooi startpunt. Alleen zijn donkere kleuren toch nét wat stijlvoller. Dus; combineren! Een overlapping in kleuren is the key tot mooie badkamers. Daardoor is het niet zo saai als een badkamer met alleen maar neutrale kleuren, én ben je niet constant aan het schoonmaken. Donkere kleuren worden namelijk snel vies. Ideaal dus.

Less is more 

Een badkamer is vaak geen enorme ruimte en oogt daardoor heel snel rommelig. Zorg er dus voor dat je alles achter een deurtje kunt proppen of dat je zo veel mogelijk uit het zicht houdt. Een rommelig begin van de dag is a-relaxed.

Groen 

Je hebt altijd water naast je, waardoor het makkelijker is om een plant in leven te houden. Daarnaast voeg je kleur toe aan je badkamer. De neutrale en donkere kleuren zijn de basis, een mooie aanvulling daarop is de kleur groen.

Iets extra’s

Deze extraatjes tillen jouw badkamer naar een hoger niveau:

  • Vrijstaand bad
  • Koper en messing.
  • Designradiator
  • Een dubbele wastafel

Inspiratie

Goed, genoeg geluld. Tijd voor je dagelijkse portie bathroom inspiration. Plaatjes kijken namelijk nog altijd lekkerder weg dan letters. Toch?