Airbnb Finds: Deze villa is de droom van alle Harry Potter-fans

Ruim 20 jaar geleden verscheen het eerste Harry Potter boek, en hiermee opende een deur naar een universum vol magische creaties, vliegende auto’s en betoverende magie. Eerder lieten we je al kennis maken met Harry’s ouderlijk huis in het Verenigd Koninkrijk, maar met deze Harry Potter villa ben je wellicht nog niet bekend.

Deze magische woning in Florida bestaat uit acht slaapkamers, vijf badkamers en lijkt rechtstreeks van de Harry Potter filmset af te komen. Een must visit voor alle Potter-fans!

Grote villa in Florida is dé droom voor alle Harry Potter-fans

Zodra je binnenstapt in Wizards’s Way, zoals deze woning wordt genoemd, waan je je in Zweinstein. De fanatieke fans onder ons zullen zich verbazen over de gedetailleerde gelijkenissen met de films, maar ook als je deze niet hebt gezien is er genoeg om te ontdekken.

Bij binnenkomst vind je de welbekende sorteerhoed, welke bepaald in welke kamer iedereen zal verblijven. De kamers variëren van smaragdgroen, voor de Slytherins onder ons, tot donkerblauw voor de Ravenclaw. Dankzij special effects zoals stoom uit de Hogwarts Express en een handgemaakte spiegel die tegen je terugpraat, krijgt iedere slaapkamer een magisch tintje.

Harry Potter, Airbnb Finds: Deze villa is de droom van alle Harry Potter-fans

All inclusive

Deze villa beschikt niet alleen over indrukwekkende slaapkamers, maar ook in de andere ruimtes is ieder detail afgestemd op de wereld van Harry Potter. Voel jij je bekeken? Dat kan kloppen. Het huis hangt vol met schilderijen en sommige kamers zijn zelfs vol geschilderd met glow in the dark dementors en patronussen.

De spelletjeskamer is in quidditch thema geschilderd en is daardoor perfect om je potje tafelvoetbal naar een hoger niveau te tillen. Als je dacht dat het niet beter gaat worden dan dit, dan heb je het mis. Neem plaats in professor Dumbledores stoel tijdens het eten, of ga een potje schaken met een levensgroot schaakbord.

Eindig de dag met een verfrissende duik in jouw eigen overdekte zwembad, een heerlijke barbecue en natuurlijk een glaasje butter beer.

Harry Potter, Airbnb Finds: Deze villa is de droom van alle Harry Potter-fans

Nóg meer Harry Potter…

Wij Nederlanders zijn wel wat regen gewend, maar op vakantie hopen wij hier zo min mogelijk mee geconfronteerd te worden. Gelukkig is de kans op regen in The Sunshine State minimaal, maar zelfs als er een druppel valt zit je met deze villa gebakken. Je kunt namelijk een urenlange Harry Potter marathon houden in je eigen thuisbioscoop, of op zoek gaan naar zeven betoverde objecten die in het huis verborgen zijn. Wil jij je reis een extra tintje Harry Potter geven? Bestel dan een Uber richting de Wizarding World of Harry Potter. 

Geniet met z’n twintigen van deze unieke Harry Potter beleving. Voor €597,- per nacht genieten jij en je 19 vrienden van een geweldig verblijf in deze villa. Dat is slechts €30,- per persoon per nacht!

Meer info

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…