Deze Friends-Airbnb is de droom van alle sitcomfans

I’ll be there for you, when the rain starts to pour. I’ll be there for you, like I’ve been there before. I’ll be there for you, ‘cause you’re there for me too.”
Er is geen twijfel over mogelijk dat je bovenstaand deuntje direct mee kan zingen. Het is natuurlijk de bekende Friends titelsong. Fans van Phoebe en de rest van the gang van Friends, opgelet.

Via Airbnb boek je nu een fantastische volledig op de serie geïnspireerde accommodatie. Je vindt het te gekke appartement in Beverly Hills, in het hart van de meest luxe hoofdstad van de wereld. Ben je team Ross? Of meer team Rachel? Wat het ook is, bijzijn is meemaken.

Beleef je eigen F•R•I•E•N•D•S aflevering in Beverly Hills

Wanneer je het Friends-appartement binnenstapt voelt het voor even of je part of the cast bent. Met een kop koffie plof je zo neer op de bank van Central Perk en de paarse keuken geeft je het gevoel alsof je bij Rachel en Monica op bezoek bent. Wel een onderzetter gebruiken hè! Zo zijn er nog veel meer details die je doen terugblikken op de 10 seizoenen van de serie Friends, de echte fans herkennen ze waarschijnlijk direct.

Friends, Deze Friends-Airbnb is de droom van alle sitcomfans

Er is meer Friends te beleven

Ben jij een van de weinigen die Friends nog nooit heeft gezien? No worries! De host heeft ervoor gezorgd dat je lekker op je gemakje alle seizoenen van Friends terug kunt kijken. Ruim 22 dagen bingen vanaf de bank iets te veel van het goede? Ga dan lekker op onderzoek uit in het appartement. Speel een potje foosball op de “eettafel” van Joey en Chandler, bereid een chefwaardige lasagna (of twaalf) in de keuken, zing jouw versie van Smelly Cat uit volle borst, of sluit je ogen en ontspan in de badkuip. Did someone say chicken?

Zie jij jezelf als een echte Friends-fan? Pak dan een van de bordspellen erbij die je kennis over Friends even goed testen. Weet jij wie bijvoorbeeld wie de openingszin “How you doin’?” gebruikte?

Friends, Deze Friends-Airbnb is de droom van alle sitcomfans

The sky isn’t the limit…

Ook al denk je misschien dat je dit appartement eerder zou aantreffen in New York waar de serie zich afspeelt, je vindt hem in Beverly Hills aan de Rodeo Drive. Niet alleen in het accommodatie vermaak je je gegarandeerd, ook in de omgeving valt er veel te zien en te beleven. Beverly Hills staat bekend als de stad van de celebrities en je vindt er de allerduurste en meest luxueuze winkels van Los Angeles. Grote kans dus dat je Phoebe of Ross hier in het echt tegen het lijf loopt.

Zie jij jezelf al flaneren door de straten van LA of juist je eigen Friends-scene naspelen in het appartement? Voor €290 per nacht, verblijf je hier samen met een vriend. Dat is dus €145 per persoon voor de volledige Friends en celebrity experience!

Meer info

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…