Airbnb Finds: drie karakteristieke optrekjes met luxueuze elementen

Nederland heeft een extra lang weekend. Jeeeeeeej.

Ooh nee, Corona.

Nou goed, we moeten er ook wel een positieve draai aangeven. We zijn erachter gekomen dat ons land veel pracht en praal te bieden heeft. Daarom hebben we drie toffe Airbnb accommodaties uitgezocht, waar je lekker kunt vertoeven. Zodat ook jij dit jaar op je paasbest erbij zit. Van een historisch pand in Groningen tot een groot schip in Lemmer en een luxe appartement in Middelburg. Wij delen de crème de la crème van Airbnbs met je.

Drie karakteristieke optrekjes met luxueuze elementen op Airbnb

Luxe appartement Middelburg

Op zoek naar een ware parel? Dit super-de-luxe appartement in hartje Middelburg is the place to be waar je even lekker kunt relaxen tijdens de paasdagen. Met hier en daar wat gave artistieke kenmerken, zoals een tv die op een schildersezel is geplaatst of de muurschilderingen die je laten hallucineren. Ook op culinair gebied zit je hier goed want alleen de keuken is al pico bello verzorgd. Daarnaast krijg je de luxe van een Nespresso koffiemachine er gratis bij, is er een gekoelde ‘spa blauw en roodkraan’ aanwezig én als cherry on top heb je je eigen wijnklimaatkoelkast.

Tip: boek tijdens de paasdagen een culinaire stadswandeling door Middelburg, zoals een street food wandeling, walk & wine of walking dinner walk. Klinkt niet eens zo vervelend toch?

Voor €225 per nacht verblijf je hier samen met een vriend of vriendin en zullen jullie deze enorme luxe kunnen ervaren. Dat is die €112,50 per persoon per nacht zeker waard.

Meer info

Shinen op een boot in Lemmer

Eerder op zoek naar een écht bijzondere overnachtingslocatie tijdens de Paasdagen? Dan is de volgende accommodatie iets voor jou. Je verblijft hier namelijk aan boord van een schip. Nee niet de Titanic, maar wel op een grote tjalk. Aldus een historische zeilboot, dat vroeger werd gebruikt als vrachtschip. Het schip is dan wel ietsjes kleiner dan de Titanic, maar beschikt over behoorlijk wat meters met zes slaapkamers en een gezamenlijke leefruimte. In deze ruimte kun je chef-kok-kunsten delen in de open keuken, gezellig borrelen of je gezelschap inmaken tijdens een spelletjesavond.

Het schip ligt aangemeerd in de havenplaats Zwartsluis en ligt gehavend aan het IJsselmeer en de Friese meren. Met een beetje geluk neemt de verhuurder je mee op tour op het water met deze tjalk, hoe gaaf is dat?

Als je het ons vraagt zou je deze kans niet moeten laten varen. Voor €160 per nacht, verblijf je met z’n dertienen op dit schip. Dat is dus slechts €12,31 per persoon, nog minder dan de boodschappen waarschijnlijk. En ze zeggen dat wanneer je je op water begeeft, het pas echt voelt als vakantie. Dus sla je slag (zodra dat mag)!

Meer info

Slaap in een omgetoverde oude school

De derde accommodatie was voorheen een 150 jaar oude school en is nu omgetoverd tot de ideale escape voor een tripje naar Groningen. Het gebouw an sich geeft al een indrukwekkend gezicht vanwege alle monumentale ornamenten waar het nog over beschikt. Hoewel het van binnen juist heel industrieel is ingericht, met wel 5 verdiepingen.

In de strakke en ruime leefkeuken kun je koken of borrelen en helemaal bovenin vind je een klein buitenterras vanuit waar je het beste uitzicht van Groningen hebt. En voor de filmfanaten onder ons, bring your popcorn, want in de masterbedroom heb je je eigen 3D bioscoop! Inclusief Netflix en Blue Ray.

Ook Groningen kun je ontdekken met een stadswandeling. Met de stadswandeling 050 kom je langs de leukste horecatenten, met de lekkerste gerechten om te proeven. Het is en corona proof én je steunt de lokale horeca in deze gekke tijden. Kortom: geniet op een culinaire maar actieve manier!

Voor €249 per nacht verblijven jij en 3 vrienden in hartje Groningen, wat op €62,25 per persoon uitkomt.

Meer info

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…