Deze 10 vragen moet je vrouwen nooit stellen

Vrouwen kunnen soms onbegrijpelijk zijn. Het zou daarbij in bepaalde situaties ook zeker geen overbodige luxe zijn om een gebruiksaanwijzing over ze te hebben. Omdat deze eenmaal niet bestaan, heeft Mellowed – ons radicale broertje – besloten je een handje te helpen. Sommige vragen kun je namelijk gewoon beter niet aan vrouwen stellen. Knoop dit daarom goed in je oren en bespaar jezelf een ondergang: deze vragen moet je nooit aan vrouwen stellen.

Wat kun je nu wel aan vrouwen vragen en wat niet? Dat blijft het eeuwige mysterie. Wat we wel weten, is dat er een aantal vragen zijn waar je maar beter ver van uit de buurt kunt blijven. Deze vallen namelijk nooit goed. Take notes:

10 vragen die je vrouwen nooit moet stellen

1. “Ga je dat echt allemaal opeten?”

Vragen over eten en het lichaam liggen over het algemeen vaak gevoelig. Wanneer je dit vraagt, suggereer je in de ogen van een vrouw namelijk dat ze te dik is of teveel eet. Niet over beginnen dus. Sommige vrouwen houden er nou ook eenmaal van om ‘veel’ te eten. Niets mis mee toch?

2. “Ben je ongesteld ofzo?”

Een echte klassieker. Ons advies: wanneer je vriendin chagrijnig is, ga je het nog tien keer erger maken als je deze vraag stelt. Daarnaast kan ze door alle homonen die door haar lichaam gieren er ook niets aan doen. The time of the month is al kut genoeg en dit hoef je niet nog extra te benadrukken.

vragen
Foto: Vera Arsic

3. “Waarom kijk je zo boos?”

Bijna iedere vrouw heeft deze vraag wel eens gekregen van een man die grappig denkt te zijn op een feestje. Daarnaast gaat het jou eigenlijk ook niets aan waarom iemand boos kijkt. Als ze dit graag met jou deelt, doet ze dat vanzelf wel. Heel irritant, niet vragen dus.

4. “Ben je zwanger?”

Naast dat deze vraag heel respectloos over kan komen, heb je hier ook eigenlijk niks mee te maken. Zwanger zijn is iets dat super privé is en de desbetreffende vrouw zal dit zelf wel vertellen als ze zich daar goed bij voelt. Waag je hier dus niet aan, het kan eigenlijk alleen maar fout gaan.

5. “Heb je een slechte dag ofzo?”

Dit is een beetje hetzelfde geval als vragen of ze ongesteld is. Het kan zijn dat ze een rotdag heeft, maar het benadrukken maakt het waarschijnlijk alleen maar erger. Nogmaals, als een vrouw het hier met jou over wil hebben, begint ze er uit zichzelf wel over.

6. “Ben je gestopt met sporten?”

Ook hiermee wek je in de ogen van de vrouw de suggestie dat je vindt dat ze dik is geworden. Een gevoelig onderwerp onder de vrouwen, dus ben hier voorzichtig mee.

vragen, Deze 10 vragen moet je vrouwen nooit stellen
Foto: Cottonbro

7. “Hoeveel weeg jij eigenlijk?”

Nog een gevalletje privézaken. En wat maakt het jou uit hoeveel een vrouw weegt? Misschien heeft de desbetreffende persoon wel issues met haar gewicht en hiermee haal je die onzekerheden naar boven. Ook niet wat je wilt.

8. “Heb je nog een zus?”

Deze vraag is ongepast én schiet snel in het verkeerde keelgat. Met het stellen van deze vraag ga je gegarandeerd niet bereiken waar je op hoopt. Beter laat je ‘m dus achterwege.

9. “Is die vriendin van jou nog single?”

Deze vraag valt in dezelfde categorie als de vorige. Je gaat hier waarschijnlijk niets goeds mee bereiken en daarnaast krijgt je gesprekspartner hier ook een ongemakkelijk of onzeker gevoel van. Het lijkt nu namelijk of je haar vriendin knapper vindt dat zijzelf. Misschien vind je dat ook, maar dat hoeft niet zo duidelijk gemaakt te worden. Beetje lullig.

10. “Draag je altijd zulke kleren?”

Hiermee suggereer je eigenlijk dat je haar outfit niet mooi vindt. Prima, kan natuurlijk, ieder zijn eigen smaak. Het is alleen onnodig om dat zo naar voren te brengen. Heeft ze er daarnaast om gevraagd? Nee? Niet vragen dan.

vragen, Deze 10 vragen moet je vrouwen nooit stellen
Foto: Bigstock
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…