Opmerkelijk: Verstappen koopt brute auto van concurrent

CREDITS: Ferrari Mediaroom

Max Verstappen in een Ferrari. Wie had dat op korte termijn gedacht? Geen zorgen, hij maakt niet de overstap het Italiaanse team. De F1-coureur heeft namelijk een nieuwe auto gekocht en hij heeft zichzelf niet ingehouden. Er zijn maar weinig mensen die durven wat Verstappen heeft geflikt. Maar goed, zoals we inmiddels weten komt onze eigen Max wel vaker weg met acties die op het randje zijn.

Max Verstappen koopt Ferrari Monza SP2

Het nieuwe speeltje van Verstappen is de Ferrari Monza SP2. Een droomauto waar velen van ons van gaan kwijlen. De SP2 is een héérlijke auto waar Max zo’n €1.600.000 voor heeft moeten neerleggen. Van de bloedmooie Ferrari zijn er maar 499 gemaakt. Door de 810 pk sterk V12-motor zal Verstappen knallen over de A2, maar over het algemeen heeft hij geen moeite met snelheid.

, Opmerkelijk: Verstappen koopt brute auto van concurrent
Foto: Bigstock

Concurrent blij?

Het is in ieder geval opmerkelijk te noemen dat Verstappen een Ferrari op de kop tikt. Aston Martin zal het er bijvoorbeeld niet voor de volle honderd procent mee eens zijn. Is dit een sneer van Max naar het merk, of is hij gewoon heel erg fan van de SP2 an sich? De tijd zal het uitwijzen..

Verstappen niet de eerste bekende in een Ferrari Monza SP2

Dat de SP2 goed in de markt ligt werd een tijdje geleden al duidelijk. Niemand anders dan Zlatan Ibrahimović werd er namelijk in gespot. Hij reed op zijn gemakje lekker door de straten van Stockholm in Zweden. De video verscheen een tijd geleden op YouTube. Check ‘m hieronder: