Stijlicoon-check: ziet een man er beter uit met gezichtsbeharing?

CREDITS: Netflix Media Center

De een zegt: ‘Charismatisch en tijdloos‘. De ander roept: ‘Onverzorgd en vies‘.

Het is de gebruikelijke beargumentatie tijdens discussies over het laten staan van je gezichtsbeharing.

Verschillende soorten gezichtsbeharing: ziet elke man er beter uit met?

Over het algemeen staan wij een beetje aan de kant van de charismatisch en tijdloos-aanhangers. Gelukkig weten wij ook dat het te simpel is om alle gezichtsbeharing over een kam te scheren. Pun intended. Sommige mannen hebben er nou eenmaal niet het gezicht voor of ze zijn simpelweg niet gezegend met genoeg haargroei om tondeuses aan te schaffen. Daarom zijn wij even uitgebreid op veldonderzoek gegaan en hebben de gezichtsbeharing van de meest stijlvolle mannen ter wereld op een rijtje gezet. Dat moet uiteindelijk antwoord geven op de hamvraag: ziet een man er beter uit met een beetje kleur (uuuh, haar) op de wangen?

John Krasinski

John Krasinski is het perfecte voorbeeld van iemand die de rest van zijn leven voor gezichtsbeharing moet gaan. Gecombineerd met een baard en snor lijkt de Amerikaanse acteur op Ms. Steal Yo Girl in het kwadraat. Zonder gezichtsbeharing heeft ‘ie meer weg van de gemiddelde 4×4 truck bestuurder met een contactverbod.

David Beckham

Hoewel we ook bij Beckham meer fan zijn van de looks mét gezichtsbeharing, maakt het bij David eigenlijk vrij weinig uit: deze gast pakt hoe dan ook je vriendin af. Waar je bij staat trouwens. Maakt hem echt niks uit hè.

Chris Evans

Bij de volgende stijlvolle man gaat het niet om een look met gezichtsbeharing of een compleet gladde look, maar meer over de stijl van zijn gezichtsbeharing. Tijdens zijn rol van Lloyd Hansen, toont Chris Evan met zijn mustache van alle markten thuis te zijn. De mustache verwezenlijkt perfect hetgeen Chris Evans op dat moment moet zijn: een secret agent. En dat terwijl hij met zijn volle gezichtsbeharing een perfecte kandidaat zou zijn voor een programma als Love Island.

Samuel L. Jackson

Door naar de Jedi-meester himself: Samuel L. Jackson. Hoewel hij er met gezichtsbeharing ook gewoon goed bijloopt, heeft hij wel iets weg van een professor aan een hogeschool. Zijn wij in dit geval toch iets meer fan van Samuel L. Jackson zonder gezichtsbeharing, al komt dat waarschijnlijk ook een beetje door het heerlijke pak die hij draagt.

Justin Bieber

Zonder gezichtsbeharing moet Justin bij de kassa nog altijd zijn identiteitsbewijs tonen. Met gezichtsbeharing spreken de caissières hem opeens aan met ‘U’. Een scheermachine staat bij Justin Bieber eigenlijk gelijk aan een tijdsmachine.

Bradley Cooper

Mét baard drinkt Bradley Cooper whisky bij het haardvuur terwijl zijn sigaar op de glazen asbak rust. Zonder gezichtsbeharing gaat hij voor het eerst van zijn leven naar een gala toe en wordt hij door zijn maat aangemoedigd om die knappe dame bij de bar aan te spreken.

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…