Moederdag Gift Guide: topcadeaus waar je moeder ongekend blij van wordt

CREDITS: STIL

Zin of onzin, je moet eraan geloven. Moederdag is in ’t leven geroepen om je moeder in het zonnetje te zetten. Doe dat dan ook. Je kan nu de grote jongen gaan uithangen, alleen dat is gewoonweg jezelf in de vingers snijden. Eén keer per jaar is toch geen grote moeite?

Precies. Dit jaar ga je jouw moeder een cadeau geven waar ze écht iets aan heeft. En wij gaan je daarbij helpen. Van deze topcadeaus gaat je moeder eindelijk ongekend blij worden. Was je er maar eerder op gekomen….

Moederdag: topcadeaus waar je moeder ongekend blij van wordt

Minitials – Signature Collectie

Voor moeders is er éigenlijk maar één ding echt belangrijk: haar kinderen. Vraag het maar op de vrouw af. Iedere moeder zal aangeven dat haar kinderen haar alles zijn. Cliché, maar waar. *Zwijmel*

Ja, ook jij kan inspelen op de situatie. En dat is makkelijker dan je denkt. Kinderen zijn namelijk de grootste inspiratiebron voor het stijlvolle sieradenmerk Minitials. Het merk heeft een Signature Collectie waar jij gegarandeerd slaagt. Je kan de initialen van de kinderen combineren om zo het perfecte sieraad samen te stellen. Het perfecte sieraad? Jazeker, de Minitials-sieraden zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat massief geel-, wit- of roségoud. Helemaal klaar om je moeder te laten huilen dus. In de positieve zin van ’t woord.

Extra tof: Mocht je moeder een befaamd MINI-fan zijn, dan zit je nu helemaal gebakken. Met deze bestelling krijg je namelijk ook de beste deal voor een nieuwe MINI in private lease bij Van Laarhoven MINI. Lekker, toch?

Moederdag, Moederdag Gift Guide: topcadeaus waar je moeder ongekend blij van wordt

Trust – Taxon QHD-webcam

In het afgelopen jaar heeft ook jouw moeder digitaal van zoommeeting naar zoommeeting gerend. En dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Zo stond ze bijvoorbeeld op mute toen ze haar mening gaf en verdween ze vaak weg in de achtergrond door een slechte focus.

Enfin, al doende leert men. Thuiswerken blijft in de samenleving, dus je mag je moeder best verwennen zodat ze álles uit haar thuiswerksituatie kan halen. De Trust Taxon webcam gaat haar daarbij helpen. Je moeder komt superscherp én recht in beeld door een resolutie van 2560×1440 QHD en automatische focus. Daarbij wordt ze altijd luid en duidelijk verstaan door collega’s omdat ze gebruikgemaakt van een dubbele microfoon.

Trust heeft het makkelijk gemaakt voor jouw moeder: de webcam beschikt over plug-and-play USB connectiviteit en verschillende montagemogelijkheden door een universeel standaard. De webcam plaatst jouw oude dame in een handomdraai op haar bureau of op haar monitor. En het mooiste van alles? Hij is scherp geprijsd.

Moederdag, Moederdag Gift Guide: topcadeaus waar je moeder ongekend blij van wordt

Nourished – Radiant Skin Travellers Set

Een moeder moet alle balletjes hooghouden. Haar sociale leven, de zorg over haar (klein)kinderen, werk, een man op de bank enz. enz.  Wanneer heeft een moeder tijd voor haarzelf? Nou, die is wél heel simpel; eigenlijk niet.

Tot nu. Met de Radiant Skin Travellers Set van Nourished waant ze zichzelf in haar eigen hammam spa. Met dit multifunctionele pakket krijgt ze namelijk een natuurlijke cleanser, dagcrème, gezichtsolie én handcrème. Zo sla je als praktisch ingestelde man vier vliegen in één klap. Je moeder zal weer stralen, en dat tovert bij jou natuurlijk ook een glimlach op je gezicht.

Moederdag

Apple – Leren kaarthouder

De allerbelangrijkste vrouw in je leven gun je ook het allerchillste. En het allerchillste is gebruiksgemak dat ook nog eens mooi is. Daar wordt iemand gewoon blij van.

Gelukkig ben je dan bij één merk zéker aan ’t juiste adres: Apple. Met MagSafe heeft het Amerikaanse merk weer een sterk staaltje kunst weggezet. Deze leren kaarthouder kan je moeder gewoon aan de achterkant van haar iPhone plaatsen. De kaarthouder blijft zitten door de magneten en je moeder is nóóit meer haar portemonnee kwijt. Ideaal.

Ennnn, je moeder geef je natuurlijk geen saaie kleur. Dan kom je met een kleurtje aanzetten ook.

Moederdag, Moederdag Gift Guide: topcadeaus waar je moeder ongekend blij van wordt

Rosefield – The Small Edit

Vrouwen en accessoires gaan even goed samen als Peppi en Kokki. Of als Stan & Ollie en moeders & Moederdag. Of misschien zelfs als Snoop Dogg en een ferme joint… Nou ja, je weet waar we heengaan.

Dus, beste man, het is tijd om je moeder een esthetisch accessoire te geven. Maar laat het niet de spuigaten uit lopen qua prijs, want dan is je moeder ook niet blij. Wij vonden deze minimalistische schoonheid van Rosefield. En daar krijgt je moeder zéker kippenvel van. Al is dat laatste hopelijk wel in de positieve variant.

Moederdag

Philips – Sleep & Wake-Up Light

Moeders die klagen over slaap. Het komt net zo vaak voor als Martien Meiland die schrikt. Daarom is het tijd dat jij jouw moeder daarbij gaat helpen.

Philips is al sinds jaar en dag bezig met de slaapgewoontes van mensen verbeteren. Sinds dat het merk haar Wake-up Light heeft geïntroduceerd slaapt Nederland beter. En dat gun je jouw moeder toch ook?

Deze variant kent vijf natuurlijk wekgeluiden en is geïnspireerd op de zonsopgang. Eindelijk een cadeau waar je moeder écht blij van wordt.

Moederdag
Foto: Philips

Ralph Lauren – RA5274

Een moeder mag vandaag de dag een beetje opvallen, toch? Juist. Ze mag shinen. Het mooie is dat moederdag dus altijd in mei is, dus de zon begint dan ook steeds meer te komen.

De ideale tijd dus voor je moeder om een stijlvolle zonnebril te krijgen. Deze Ralph Lauren zonnebril is voor de hippe moeders van de Lage Landen. Nu maar hopen dat ze niet té veel aandacht gaat generen. Dat vindt zoonlief weer niet tof.

Moederdag, Moederdag Gift Guide: topcadeaus waar je moeder ongekend blij van wordt

Memorial Drive, A Daughter’s Memoir – Natasha Trethewey

Lezen helpt tegen stress en tilt socials skills naar een nieuw niveau. Nu vind jij jouw moeder het meest sociaal van allemaal, maar toch. Een boek hoort gewoon bij een moeder. En een moeder hoort bij een boek.

Memorial Drive van Natasha Trethewey is aangrijpend, ontroerend en ongekend mooi. Het is zo’n verhaal dat je moeder in één week verslindt en het dan gaat aanraden bij haar vriendinnen. Drie keer raden wie dan daarvoor de credits krijgt…

Moederdag, Moederdag Gift Guide: topcadeaus waar je moeder ongekend blij van wordt

LEES OOK
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…