Dit zijn de top 10 celebrity huizen die te koop staan

CREDITS: Toptenrealestatedeals

We hebben er allemaal wel eens van gedroomd om een gruwelijke mansion te kunnen kopen. Hoe dik zou het dan zijn als je tijdens jouw vrijmibo kunt zeggen dat je het huis van Brad Pitt hebt overgekocht? Wij hebben dé top 10 celebrity huizen samengesteld die momenteel te koop staan.

Dit zijn de top 10 celebrity huizen die te koop staan

10. Megan Markle’s LA stekkie

Voordat Megan de Princess of the United Kingdom werd, was ze te bewonderen als actrice in de serie Suits. Toendertijd was ze nog getrouwd met Trevor Engelson met wie ze deze leuke ‘Colonial-style’ woning in LA huurde. Het huis is gelegen in de L.A.’s Hancock Park neighbourhood – op een steenworp van downtown Hollywood.

Megan moest negen maanden van het jaar in Toronto zijn voor de opnames van Suits, maar wanneer ze tijd had keerde ze graag terug naar haar LA home. In 2013 stopte de relatie met Trevor waardoor het huis nu te koop is gezet. Alles is nog precies in dezelfde staat zoals Megan het had ingericht. Daarom voelt het ook net of Megan er gisteren nog zelf in woonde, als we TopTenRealEstatedeals mogen geloven. Leg jij even 1,8 miljoen neer?

9. Adam Lambert Hollywood huisje

Bekend geworden van de show American Idol, is de singer-songwriter uitgegroeid tot een superster. De uitgesproken stijl van Adam doet hem zeker uitspringen in het dagelijks leven en dat zie je terug in zijn interieur.

Adam kocht het huis met uitzicht over de Sunset Strip in 2009. Nu hij als internationale ster de hele wereld afreist met zijn tour,Queen The Rhapsody-tour, is Lambert nauwelijks thuis . Tijd voor iemand anders dacht jij en het huis in West Hollywood is te koop gezet voor 3,35 miljoen.

8. Meest bekende songwriter verkoopt 1930 LA villa!

Vandaag de dag kan hij wel bekroond worden als meest succesvolle songwriters: Ali Tamposi. Deze beste man schreef onder andere Kelly Clarkson’s mega-hit Stronger (What Doesn’t Kill You). Daarnaast ken je hem van Camila Cabello’s Havana en had in 2019 nog een grote hit te pakken met Señorita van Shawn Mendes.

Het huis is gebouwd in 1939 tijdens de Hollywood glamour periode en heeft zin 2015 nog een kleine verbouwing gehad. Hierdoor was het huis zeer geliefd, helaas is het alweer verkocht voor 3 miljoen.

7. Big Bang ster: Kaley Cuoco’s heeft zijn huis ook te koop gezet

Sinds de show The Big Bang Theory aan een einde kwam in mei kreeg de actrice en haar man meer tijd. Een mooi moment om zo hun eigen droomhuis te gaan bouwen. Daarom heeft ze haar huis in de Tarzana-neighbourhood in LA te koop gezet. De vorige bewoners van het huis waren ook niet bepaald onbekende. Onder andere Lamar Odom en Khloe Kardashian hebben hier in hun badjas rondgelopen. Nu kun jij de eigenaar van dit huis worden, mocht je nog ergens 4.9 miljoen hebben liggen.

6. Kelly Clarkson’s verkoopt haar Lake House bij Tennessee

Kelly Clarkson heeft zich als een ster naar de hemel gewerkt. Na het winnen van de eerste editie van American Idol in 2002 is Kelly nu een van Amerika’s meest geliefde entertainers. Zo is ze jury bij the Voice en heeft ze haar eigen NBC talk show. In 2012 kocht Kelly dit lake home in Hendersonville. Deze gruwelijke mansion staat nu te koop voor slechts 7.5 miljoen.

5. Joe Pesci’s Jersey Shore Mansion

Je kunt Joe kennen van zijn tijd vóór The IrishmenToen speelde hij a.k.a. Nicholas “Nicky” Santoro samen met Robert de Niro in Casino. Nadat Pesci’s aankondigende om te stoppen met acteren in 1999, kwam Pesci’s dus toch nog op de doeken. Zijn huis in Lavallete te New Jersey staat nu te koop voor een karige 6.5 miljoen.

4. Jennifer Lawrence’s Penthouse in hartje NYC for sale!

Hunger Games-ster en een van de knapste actrice momenteel: Jennifer Lawrence. Haar appartementje in hartje New York staat te koop. Nou ja appartementje, zeg maar gerust een dik penthouse. De vraagprijs begon bij een schamele 15.4 miljoen, maar nu is het uiteindelijk toch gezakt naar ‘slechts’ 12 miljoen. Jennifer zal dus niet zoveel krijgen als ze had gehoopt, maar de dikst betaalde actrice van Hollywood zal het kunnen missen.

3. Huis gaat van celeb naar celeb

Het is een trend in de wijk Calabasas in Hollywood om elkaars huizen door te geven van celeb naar celeb. Dit doen ze als een moving-up statussymbool of juist omdat de beroemdheden willen weten dat ze in de goede buurt zitten. Zo hebben maar liefst vijf mensen van de Kardashian-familie hier gewoond. Daarvoor was het Selena Gomez die het huis doorverkocht aan rapper French Montana. Montana kocht het huis in 2016 en na drie jaar hoopt hij het weer door te geven aan de volgende celeb, voor 6.6 miljoen.

2. Het oude huis Brad en Jennifer staat te koop

Voor de andere huizen die we hierboven hebben genoemd betaalde je slechts een paar miljoen. Voor het oude huis van Brad Pitt en Jennifer Anniston betaal je ietsjes meer. Van 2001 tot 2006 werd dit huis door het stel bewoond en staat het te koop voor 44.5 miljoen.

1. Alicia Keys heeft het dikste huis van allemaal

Aangekomen bij nummer een en die steekt er vér bovenuit. Het is sinds kort de kiet van Alicia keys. Ja je leest het goed: het Razor house is helaas niet meer te koop. Met een uitzicht over de Pacific Ocean ben je voorzien van alle rust en luxe om je heen. Deze villa in Jolla, California was ontworpen door Wallace E. Cunningham. Een tijdje geleden stond het nog op de markt voor 45 miljoen. Uiteindelijk is de prijs gezakt naar 20.8 miljoen waarna Alicia heeft toegehapt.

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…