5 Deense fashion brands brengen samen ‘TOGETHER’ collectie uit

CREDITS: Norse Projects

Norse Projects, Wood Wood, Soulland, Le Fix and Mads Nørgaard zijn vijf geliefde kledingmerken uit Kopenhagen. Toch zijn het ook wel concurrenten van elkaar. Het weerhoudt de merken niet om samen een collectie uit te brengen. Als ode aan de creatieve gemeenschap van de Deense stad hebben merken de ‘TOGETHER’ Capsule uitgebracht.

Deense fashion brands bundelen krachten

De ‘TOGETHER’ collectie bestaat uit vijf kleurstellingen van hetzelfde T-Shirt. Elk merk wordt gerepresenteerd door één kleur. Zo is de kleur blauw gelinkt aan Norse Projects, staat grijs voor Soulland, Wood Wood heeft de kleur zwart, Le Fix is de kleur rood en Mads Nørgaard is oranje.

https://www.instagram.com/p/B_PLFrCgZvy/

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje

Op alle T-shirts staat een ontwerp van Brain SS Jensen, mede-oprichter van Wood Wood, gedrukt. De afbeelding laat de gedeelde normen en waarden van de merken zien.

Alle opbrengsten van de verkoop worden gedoneerd aan Hus Forbi. Dat is een organisatie die zich inzet voor daklozen in Denemarken. Volgens de merken is dit een perfecte tijd om te laten zien dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Ze willen met deze collab eenheid creëren.

Fasionable TOGETHER

Naast de mooie boodschap van T-shirt ziet het er ook nog eens fashionable uit. Een clean wit T-shirt is nooit verkeerd om in je kast te hebben liggen. Het project zal vandaag, 22 april, lanceren via de web stores van de vijf merken.

TOGETHER, 5 Deense fashion brands brengen samen ‘TOGETHER’ collectie uit

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…