Tinder en CSG komen samen met behulpzame Swipe Card

CREDITS: Good Faces Agency | Unsplash

Eerlijk is eerlijk, wij zijn niet vies van daten. Het is een beetje een hobby aan het worden ondertussen. Ah ja, dat is ook weer net niet de bedoeling eigenlijk.

Tinder zet zich in tegen seksueel geweld

Wij als ware adonissen, kuch, hebben via Tinder daarom af en toe wel een date op de planning staan. Over het algemeen is dat allemaal leuk en gezellig, maar helaas is niet iedereen even netjes als gewenst. Daarom houden sommige mensen toch nog wel een hele bittere smaak over aan hun date, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het grootste datingplatform van Nederland heeft daarom de ‘Swipe Card’ bedacht om de app veiliger te maken.

Tinder, Tinder en CSG komen samen met behulpzame <strong>Swipe Card</strong>
Foto: Keren Levand

Zo werkt de Swipe Card

Met de zogeheten Swipe Card leidt Tinder je via de app direct naar het CSG, oftewel het Centrum Seksueel Geweld om de gebruikers beter te informeren over professionele hulp en het voorkomen van seksueel geweld. Hierdoor hoopt Tinder dat de gebruikers minder last hebben van fenomenen als ‘victim blaming’. Bovendien gaat de Swipe Card gepaard met een campagne van 21 juni tot 31 december die in de app zichtbaar is voor alle gebruikers.

Op deze manieren hopen zowel Tinder als het Centrum Seksueel Geweld om mensen beter in te lichten over hoe zij gemakkelijk professionele hulp krijgen. Klinkt als een prima initiatief, want een date hoort altijd leuk en opwindend te zijn.

Tinder, Tinder en CSG komen samen met behulpzame <strong>Swipe Card</strong>
Foto: Screenshot Focus
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…