Mannelijke hobby’s die vrouwen sexy vinden

CREDITS: Ryan Moreno | Unsplash

Er zijn ontelbare hobby’s en bezigheden waarmee jij je uren, zo niet dagen, bezig kunt houden. Voor de één is dat voetbal, de ander gaat graag fietsen en er is ook iemand die het lichamelijk wat rustiger aan doet, maar een lopende cryptobijbel is. Ieder zijn ding zullen we maar zeggen. En dat is zeker ook bij hobby’s het geval.

Écht mannelijke hobby’s, waar vrouwen wild van worden

Eerder hebben we het lang en breed gehad over allerlei hobby’s voor de moderne man. Van fotografie tot skiën en van wijnproeven tot mode. Nu is het tijd om hobby’s uit te lichten waar de dames erg goed op gaan.

Als een vis in het water

Waterguru’s hebben iets speciaals. Denk maar eens aan Australische surfdudes met lange, blonde haren. De aantrekkingskracht schiet door het dak. Maar ook een in Nederland kun je er als man mee scoren. Als er windkracht 8 staat, het regent en stormachtig is in ons kikkerlandje, staan deze mannen klaar om het water op te gaan. Kiten, surfen, wakeboarden enz. Op het water ben je het mannetje. En je hoeft je geen zorgen te maken. Een boot huren is tegenwoordig net zo makkelijk als Thais laten thuisbezorgen.

Speedboot MANIFY
Foto: David Guerrero

Twee rechterhanden

Gelukkig wonen we niet meer in grotten en hebben we een dak boven ons hoofd. Toch valt er nog regelmatig shit te fixen in en rondom het huis. Zij kan de klusjesman bellen, maar die komt er bij jou niet meer als je deze hobby hebt omarmd. Klussen is naast een handige skill ook een hobby waarmee je letterlijk waarde kunt toevoegen aan je huis.

Is je pa een echte doe-het-zelver geweest, dan heeft hij jou vast de fijne kneepjes geleerd. Heb je dat geluk niet, dan begin je gewoon met simpele klussen. Op het wereldwijde web is genoeg inspiratie en advies te vinden. Dus: handjes uit de mouwen.

Tools man HEADER - MANIFY
Foto: Matthew Henry

Get outdoors

Overleven in de natuur zit in onze genen. De mens gaat al miljoenen jaren van de gebaande paden, om nieuwe dingen te ontdekken. Dit zorgt ervoor dat we ons soms op onbekend terrein bevinden, maar door middel van onze skills weten we ons te redden. Ook jij kan dit soort skills leren. Vuur maken zonder aansteker, het bouwen van een onderkomen met spullen die je uit de natuur kunt halen enzovoorts.

Zo heftig hoef je het voor jezelf niet te maken maar ga naar buiten en ontdek welke outdoor hobby bij jou past. Het is nooit verkeerd om als man af en toe terug te keren naar je natuurlijke habitat. Vindt zij ook leuk.

Natuur geest - MANIFY
Foto: Riciardus

Iedere dag een beetje beter

Niet is zo aantrekkelijk als een man die weet wat hij wil en hoe daar te komen. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook meer een must, maar je kunt het nog steeds zien als hobby. Iedere dag een beetje beter worden dan degene die vanmorgen op stond.

Dit kun je op allerlei manieren doen, maar dé manier is om je te verdiepen in dingen die jij interessant vindt. Vooral niet in waar de rest van de wereld mee bezig is. Ga op zoek naar wat jou écht motiveert en waarin je iedere dag kleine stapjes neemt.

De kunst van het investeren

Dit is zo’n hobby die echt interessant wordt voor vrouwen als je er alles over weet en het ook nog zijn vruchten afwerpt. Je kunt door de juiste investeringen nu, over tientallen jaren een onbezorgd leven lijden. Vrij van financiële zorgen, wel zo lekker.

De kunst van het investeren is door iedereen te leren, als je er maar genoeg tijd in steekt.

Maakt geld gelukkig
Foto: Screenshot Wolf of Wall Street