Alleskunner Stephen Curry wint golftoernooi en scoort een hole-in-one

CREDITS: Apple TV+

Soms heb je van die gasten die echt alles lijken te kunnen. En een van die gasten is zonder twijfel Stephen Curry.

MVP van de Super Bowl of Celebrity Golf

De viervoudig NBA-kampioen met de Golden State Warriors is sinds deze week namelijk ook nog eens de enige echte MVP van de Super Bowl of Celebrity Golf. Afgelopen weekend versloeg de NBA-grootheid over drie dagen verschillende celebrities uit allerlei verschillende sporten. Er waren zelfs professionele golfers bij, zoals Annika Sörenstam die onlangs nog zesde eindigde op de Edgewood Tahoe Golf Course in Nevada. Nadat Curry op zondag met nog één hole te spelen in twee slagen zijn bal op de green kreeg, haalde hij voormalig Century-kampioen Mardy Fish nog nét in. Een echte buzzer beater, zoals ze het bij basketbal noemen.

Ook een hole-in-one tijdens Stephen Curry’s toernooi

Daar waar hij bij de NBA bekend staat om zijn precies en het record heeft voor de meeste 3-pointers aller tijden, scoort hij op de golfbaan ook rustig van afstand. Sterker nog, op zaterdag kreeg de alleskunner het zelfs voor elkaar om een ware hole-in-one te scoren over 140 meter. En dat wilde hij weten hoor: de basketballer trok een sprintje, schreeuwde heel de golfbaan bij elkaar van geluk en viel uiteindelijk neer onder een boom. En terecht Curry.

Curry allesbehalve een rookie met golfen

Goed, de prestatie van Curry lijkt nu helemaal uit het niets te komen, maar een rookie slaat natuurlijk geen ace over 140 meter. De basketballer begon op zijn zesde met basketballen en op zijn tiende pakte hij een golfclub erbij. Sindsdien oefent Stephen Curry regelmatig op de golfbaan als hij niet op het basketbalveld een paar driepunters aan het gooien is. Het is al langer bekend dat Curry zeer getalenteerd is met een club in zijn handen, dus who knows, misschien heeft hij zijn pensioenplannen al klaarliggen.

Alles te weten komen over deze eindbaas? Vanaf 21 juli stream je de docu Stephen Curry: Underrated op Apple TV+.

Trailer: Stephen Curry: Underrated

Source:
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…