Todd Snyder x NBA-Courtside-collab dunkt de fashionwereld in

Er is goed nieuws voor de (stijlvolle) NBA-fans onder ons. Sinds deze week is er namelijk een Todd Snyder x NBA-Courtside collectie collab, en met het resultaat dunken ze op de rest van de fashionwereld.

Stijlvol de ‘hooligan’ uithangen

Door de nieuwe samenwerking van Todd Snyder x NBA loop jij er niet meer bij in een bezweet sportjackie, maar in een fancy kasjmieren trui. Dat betekent dat jij op de bank met een biertje in de rechterhand nu stijlvol de ‘hooligan’ kan uithangen. De nieuwe collectie zit vol kasjmierbreisels, high-end varsity jackets met het logo van het team erop, dikke crewneck sweatshirts en French Terry hoodies met chenille patches.

 

Todd Snyder x NBA collab ideaal voor de wintermaanden

Volgens Todd Snyder zelf komt de collectie voort uit zijn liefde voor de sport, sinds de jeugd speelde Todd namelijk zelf heel lang basketbal en hij heeft de NBA altijd fanatiek gevolgd. De samenwerking met de NBA-Courtside collectie was dan ook een simpel rekensommetje voor de modeontwerper uit Los Angeles.

De samenwerking bestaat niet uit truien voor alle 30 NBA-teams, de clubs die zich gelukkig mogen prijzen zijn onder andere de Hawks, Nets, Celtics, Warriors, Golden State, Lakers en Knicks. Een ideaal cadeau dus voor jezelf, of voor die ene vriend die maar niet ophoudt over de geweldige 3-pointer van Steph Curry van afgelopen week. Daarbij komt dat stoffen als kasjmier zorgen voor een heerlijk warme trui, waardoor je dus zeker geen kou zal lijden met deze collectie in huis. Check hier de foto’s van de nieuwe samenwerking of ga hier naar de site van Todd Snyder.

Source: