Spotify gaat eindelijk abonnementen voor twee personen aanbieden

CREDITS: Bigstock

Spotify gaat een grote frustratie de wereld uithelpen. De muziekdienst heeft het abonnement Premium Duo beschikbaar gemaakt. Met dit nieuwe abo kunnen bijvoorbeeld stellen afzonderlijk van elkaar muziek luisteren. Het nieuwe abbo van Spotify gaat €12,99 per maand kosten. Met het nieuwe Duo abonnement speelt Spotify goed in op de vraag van vele gebruikers.

Spotify brengt Premium-abonnement uit voor twee personen

Voorheen waren er alleen nog maar de opties voor individueel gebruik (€9,99 per maand) en voor gezinnen tot zes personen (€14.99 per maand). Er werd al lange tijd over gesproken wanneer de muziekdienst een nieuwe weg in zou slaan. Doordat er op dit moment in families één iemand moest opdraaien voor de kosten, werd er wel eens ruzie gemaakt. We gaan de schuldigen niet aanwijzen, hoor.

Check ook: De beste podcasts voor zelfontwikkeling

Spotify Premium Duo werkt hetzelfde

Spotify Premium Duo gaat hetzelfde werken als de huidige abonnementen. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om op verschillende apparaten naar muziek te luisteren. Daarnaast kun je ook ook nog zelf afspeellijsten maken en nummers offline zetten.

Als je voor het nieuwe abonnement van Spotify kiest heb je wat meer controle over de kosten. De kosten splitten met zijn tweeën is toch overzichtelijker dan met een mannetje of zes. We zijn nu alleen nog benieuwd of het in toekomst wel áltijd eerlijk zal gaan verlopen…

Spotify Premium Duo, Spotify gaat eindelijk abonnementen voor twee personen aanbieden
Foto: sgcdesignco
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…