Spin-off van Prison Break bevindt zich al in een vroeg stadium

CREDITS: Prison Break | FOX

Het is ondertussen zeventien jaar geleden dat we het verhaal van een krankzinnig genie volgden die vrijwillig de gevangenis inging, om er vervolgens weer uit te ontsnappen.

Michael Scofield heeft tijdens zijn tijd in de serie Prison Break voor heel wat iconische momenten gezorgd, maar tijdens de spin-off die volgens Variety in de maak is, zal een ander genie hetzelfde trucje vertonen.

Hollywood pakt de Prison Break draad weer op

De show is ondertussen al zes jaar uit de lucht en dat is volgens de mensen in Hollywood wel lang genoeg. De co-creator van MC Mayans en showrunner Elgin James is volgens het doorgaans betrouwbare Variety dan ook weer begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe show. De aankomende spin-off  bestaat uit een volledig nieuw verhaal, met dus ook volledig nieuwe personages.

Nieuwe personages en rivaliteiten staan op

Aan de ene kant jammer dat we legendarische personages als T-Bone of de rivaliteit tussen Michael Scofield en Alexander Mahone niet meer zullen zien, maar aan de andere kant is dit ook weer een kans voor nieuwe rivaliteiten en iconische karakters om op te staan. Meer info over de nieuwe cast van de spin-off van Prison Break zijn er helaas nog niet. Zodra die er zijn, brengen we jullie natuurlijk meteen op de hoogte.

Spin-off van Prison Break in een vroeg stadium

De spin-off van Prison Break, die dus door Elgin James wordt geschreven, bevindt zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. De serie wordt samen met Dawn Olmstead, Paul Scheuring, Marty Adelstein en Neal Moritz ontwikkeld. De spin-off zal eerst via streamingdienst Hulu te zien zijn. Of de spin-off later via andere platformen te zien is, is nog niet duidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films en series.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…