Snoop Dogg brengt ’80s Miami-vibes in Call of Duty-trailer

CREDITS: Bigstock

Da, da, da, da, da
It’s the motherfuckin’ D-O-double-G

(Snoop Dogg!)

Hij is de eindbaas der eindbazen: Snoop Dogg. Deze man steekt nét voor een Super Bowl halftime show nog even een joint op. Een joint die wordt gedraaid door een professional die een dik jaarsalaris van hem krijgt. Zijn blunt runner mag overal mee naartoe. Dan heb je het leven uitgespeeld, hoor. Maar aan dat uitgespeelde voegt hij nu nog een hoofdstuk toe. Snoop heeft een rolletje in de nieuwe Call of Duty-game gekregen. Oké, het gaat om de mobiele versie, maar toch vinden we het f*cking cool.

Snoop Dogg in Call of Duty

Vooral omdat je verse ’80s vibes uit Miami krijgt voorgeschoteld. De trailer van ‘Call of Duty: Mobile’ Season 3 gaat bij de naam Radical Raid en maakt van COD een ware smartphone-game. Er komen nieuwe operators, wapens en functies in de hete straten van Miami met een jaren 80-thema.

Snoop Dogg wordt een karakter in de game die je kan voorzien van de dikste wapens, flitsende items en toffe outfits. Hopelijk brengen de makers ook jointjes in de game. Dat zou passend zijn, en het leven toch weer even wat mooier maken.

Knallen

Je kunt binnenkort al met Snoop Dogg knallen. De releasedatum staat namelijk al in de agenda: 31 maart is de grote dag. Ga jij COD een keer op je telefoon spelen?