Situaties die vaak leiden tot een vrijpartij

CREDITS: Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures

We kennen ze allemaal: die momenten in je leven dat je voelt dat er een goede beurt in het verschiet staat. Het zijn die momenten dat je hersenen zich uit het niets puur en alleen op the deed lijken te focussen. Er hoeft niet veel voor te gebeuren, slechts een kleine trigger kan er al voor zorgen dat je verandert in een ware dekhengst. Ons radicale broertje Mellowed heeft een aantal van deze triggers voor je op een rijtje gezet. Deze situaties draaien namelijk gewoon áltijd uit op seks.

11 situaties die altijd uitdraaien op seks

1. Niet kunnen slapen

Grote kans dat het wel eens voorvalt: je ligt te draaien in je bed en slaap is ver te zoeken. Het zal niet lang duren voor je je aandacht vestigt op het lekkere schepsel naast je en besluit om er weer ’s bovenop te duiken. Of natuurlijk op het schepsel in je pyjamabroek, mocht je alleen zijn. Wedden dat je daarna als een engeltje slaapt?

lange tijd geen seks
Foto: Maddi Bazzocco

2. Werkstress

Na een drukke dag wil je meestal niets anders dan je gedachten verzetten. En wat is de beste manier om uit je hoofd te kruipen? Juist, op iemand anders te kruipen. Hetzelfde geldt trouwens wanneer je een grote presentatie of iets anders belangrijks in het vooruitzicht hebt. Even lekker de druk van de ketel, kun je er vervolgens weer lekker tegenaan.

3. Met z’n tweeën zuipen

Als je een relatie of scharrel hebt en jullie eindigen met z’n tweeën in de kroeg, is dit gewoon bijna seksgarantie. Als jullie allebei bezopen en hitsig thuiskomen, is er een grote kans dat jullie de slaapkamer niet eens halen. Dan is de bank of keuken hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van jullie vunzigheid. Nou ja, als je niet té veel zuipt tenminste. Dan is er weer een kans dat je op de bank eindigt omdat je niet meer kunt functioneren.

4. Uitstelgedrag

Er staat iets op de planning dat gedaan moet worden, maar jij hebt er totaal geen zin in. Je bent er mentaal nog niet klaar voor om aan je plichten te voldoen. Dus kies je voor de beste manier van afleiding: gewoon een uurtje lang lekker van bil.

5. Seks in een film

Als je met z’n tweeën een film met seksscènes á la 50 Shades kijkt, is er een grote kans dat de behoefte groeit om de kinky scenes te gaan recreëren.

, Situaties die vaak leiden tot een <strong>vrijpartij</strong>
Foto: Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures

6. Verveling

Als je al uren op de bank hangt en weer eens niks aan het uitvoeren bent, is de kans groot dat je vroeg of laat zin krijgt om vieze dingen te doen. Of het nu met jezelf of met een ander is. Verveling is garantie op seks.

7. Iemand mee naar huis nemen van de kroeg

We kennen het allemaal: je ontmoet in een dronken bui het knapste ding dat je in je leven gezien hebt. Na een tijdje in een donker hoekje  huigje-tikkertje gespeeld te hebben, komt het besluit om het feestje te verplaatsen naar je huis. Grote kans dat dit feestje eindigt in een potje vunzen. Vooral aangezien jullie elkaar al een aantal uur op hebben staan warmen in het openbaar.

8. Een date bij iemand thuis

Wanneer je al een tijdje met iemand aan het daten bent, komt gegarandeerd het moment dat de dates verplaatsen naar iemands huis. Dit is een goed teken. Er is namelijk een behoorlijk grote kans dat die drankjes in de woonkamer uitlopen op een beurt in de slaapkamer. Of ook gewoon in de woonkamer natuurlijk.

9. Na ruzie

Jullie hebben zojuist een flink potje oorlog gespeeld en de ruzie komt tot zijn einde. Er is een grote kans dat de verzoening bestaat uit opnieuw een potje sparren, maar dit keer tussen de lakens. Want we all know: er is weinig seks zo goed als goedmaakseks.

, Situaties die vaak leiden tot een <strong>vrijpartij</strong>
Foto: Cottonbro

10. Een bruiloft

Als je jezelf de hele dag op een plek van romantiek en euforie bevindt, groeit er toch wel degelijk een bepaald verlangen naar intimiteit. Plus, iedereen ziet er altijd gelikt uit op een bruiloft. Dit bevorderd de behoefte aan seks aanzienlijk.

11. Samen douchen

Twee naakte lichamen in een stomende douche is natuurlijk hét recept voor een potje doucheworstelen. Nadat jullie elkaar inzepen wordt de focus al snel verlegd op de geslachtsdelen. Niet altijd de makkelijkste seks, maar met deze tips is zelfs de douche niet meer veilig voor jullie seksdrift.

11. Omdat het kan

De laatste reden voor seks is gewoon dat er de mogelijkheid is. Want ja, wie houdt er nu niet van een goede beurt op z’n tijd. Gewoon lekker neuk’n. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

seksstandjes
Foto: Bigstock