Netflix dropt documentaire over successerie La Casa de Papel

CREDITS: Netflix

Het is over en uit voor de Spaanse successerie: La Casa de Papel. Sinds afgelopen Vrijdag is namelijk het laatste deel van de serie te zien. Met Money Heist: From Tokyo to Berlin Volume 2 hoopt La Casa nog spectaculair af te sluiten. Netflix deelde tijdens het Sinterklaasweekend nóg een cadeautje uit. Na het releasen van de serie komen ze vandaag namelijk met een nieuwe documentaire. In La Casa de Papel: de Tokio A Berlin blikken de makers en acteurs terug op seizoen 5. Dat wordt bingen tot de max.

Het nieuwe deel

Allereerst maar even het nieuwe deel van La Casa. Wat kunnen we daar precies van verwachten? Nou, binnen vijf minuten krijg je al een gewelddadige achtervolging op je beeldscherm te zien. En daarmee is de toon gezet voor de rest van het nieuwe deel hoor. Ook brengt La Casa andere issues in beeld: zo vraagt Rio zich bijvoorbeeld af of de bende tóch de bad guys zijn. Hij voelt zich schuldig voor de dood van zijn vrienden. Tja Rio, dat is het risico van het vak natuurlijk. Het nieuwe deel belooft dus weer een waar spektakel te worden.

La Casa
Foto: Netflix

Kers op de taart

Voor de echte fanatiekelingen onder ons die het nieuwe deel van La Casa al helemaal hebben gebinged is er met de nieuwe docu nog een kers op de taart. In La Casa de Papel: de Tokio a Berlin zien we hoe de makers en acteurs het vijfde seizoen hebben beleefd. Helaas houdt ook hier het bingen snel op, dit is namelijk een docu-miniserie. Er wordt alleen teruggeblikt op Volume 1 en Volume 2. Maar, de insights van de La Casa creatievelingen zijn het zeker waard om te checken.

La Casa
Foto: Netflix

Spin-off La Casa

Het zijn dan misschien de laatste officiele beelden, maar de show houdt er niet in zijn geheel mee op. Recent brachten wij je nog het nieuws dat La Casa namelijk met een spin-off komt. Eentje waarin Pedro Alonso, beter bekend als Berlin, waarschijnlijk weer te zien is. Ook in deel 2 waren er weer meerdere flashbacks te zien van Berlin, dus dit lijkt ondertussen een zekerheidje te zijn. Hoe dat afloopt zien we pas in 2023. Voor nu kan jij genieten van de nieuwe, en laatste afleveringen van Money Heist: From Tokyo To Berlin Volume 2 en de mini-docu. Of warm je zelf alvast op met de trailer: