Duurste film van Netflix ooit: kaskraker of grote flop?

CREDITS: Foto: Netflix

It’s Friday then, it’s Saturday, Sunday WHAT! Ja ja vrienden, het weekend is weer aanstaande. Wat je ook op de planning hebt staan dit weekend, wij hebben dé film waar jij even tijd voor moet maken. (Don’t worry, die biertjes in de kroeg rennen echt niet weg.) Vandaag kwam Netflix namelijk met de officiële release van Red Notice, de duurste Netflix-film ooit. Pak er dus een heerlijke ijskoude rakker bij – of twee, of drie, of vier – en ga maar eens goed zitten voor deze blockbuster met top notch hollywoodsterren.

Storyline van de nieuwe blockbuster

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Zo luiden de namen van de imposante cast van Red Notice. Met een budget van 200 miljoen zijn Dwayne als wetsdienaar, Reynols als kunstdief en Gadot als femme fatale op prachtige internationale locaties te zien. Op deze locaties zien we Reynold die een paar kunstschatten probeert te stelen, terwijl Dwayne a.k.a. The Rock hem op het spoor is. En waar twee honden vechten voor één bot, gaat de derde er mee vandoor: Gadot stookt de boel op, waarna de twee heren samen moeten werken.

Red Notice
Foto: Netflix

Maakt Red Notice de verwachtingen waar?

Dat de verwachtingen hooggespannen waren voorafgaand aan deze film, is zeer begrijpelijk. Met een gruwelijke cast en het astronomische bedrag dat voor deze film is afgetikt, verwacht je natuurlijk een onvergetelijke film te zien. Dat zien we helaas nog niet terug aan de recensies over Red Notice, maar onthoudt: never judge a book by it’s cover. Deze film kan gewoon niet misstaan tijdens een avondje Netflix & Chill, dus check nu de film die vandaag is uitgekomen.