Real Madrid deelt 3D-video van het bizarre nieuwe Santiago Bernabeu

CREDITS: Screenshot YT | Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium

Real Madrid, a.k.a. De Koninklijke, heeft een nieuwe 3D-video gedeeld van het toekomstige Santiago Bernabéu. Het stadion gaat een futuristische voetbaltempel worden. Met een uitschuifbaar dak en een 360 graden-videoscherm op de zijkant zal dit iconische stadion nóg beter worden.

Het nieuwe Santiago Bernabéu wordt best of the rest

Vorig jaar maart kreeg Real Madrid groen licht om het stadion een opknapbeurt te geven. De planning is om bij de start van seizoen 2022/2023 het vernieuwde stadion af te hebben. Door het coronavirus lopen ze wel een beetje achter.

Hoeveel ekkies zo’n kleine verbouwing kost? Een half miljard.

Op het videoscherm rondom het hele stadion worden helden van toen en nu afgebeeld. Denk aan Zinédine Zidane, Raúl, Guti, Alfredo Di Stéfano en Cristiano Ronaldo. Nou ja, als de laatstgenoemde nog bij Juve speelt is het afwachten of hij met zijn gezicht op het stadion kom te staan.

De renovatie heeft als hoofddoel het toevoegen van kleinigheidjes. Tenminste als je het kleine dingen kan noemen, want een nieuwe schuifdak is niet niets. De capaciteit wordt niet uitgebreid. In plaats daarvan komen er nieuwe winkels bij, worden verschillende restaurants gebouwd en een hotel. Sommige kamers van dat hotel zullen uitzicht hebben op het veld.

Dus heren: wat vinden jullie? Doen ze er goed aan om het zo te moderniseren of hadden ze het zo als hieronder moeten laten. Zo staat het klassieke stadion erbij sinds 1947:

, Real Madrid deelt 3D-video van het bizarre nieuwe Santiago Bernabeu

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…