Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton

CREDITS: Louis Vuitton

Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis.

In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z trad op tijdens zijn debuutshow, Tyler the Creator ontwierp een collectie en nu schuift Pusha T aan als de nieuwste ambassadeur van Louis Vuitton.

Pusha T als nieuwste lid van de Louis Vuitton-familie

Voor de kenners van Pusha T’s recente ontwikkelingen is dit nieuws geen grote verrassing. De laatste maanden was het duidelijk dat de hiphopartiest zijn modedraad weer oppakte. Bij Pharrell’s eerste show als creatief directeur werd Pusha T samen met zijn broer No Malice gecast op de Pont Neuf-brug in Parijs. Kort daarna verscheen Pusha T op de catwalk tijdens de herfstshow in januari en waren hij en No Malice eregasten tijdens de 2025-show op het UNESCO-hoofdkantoor. Vorige week brachten de Clipse-broers nog een nieuwe samenwerking met Carhartt op de markt, waarmee de modieuze comeback van Pusha T officieel werd gemarkeerd.

De instake van Louis Vuitton en de nieuwe samenwerking

Zijn benoeming tot ambassadeur bij Louis Vuitton is een bewijs van zijn toewijding aan artistieke expressie en een sterke persoonlijke stijl, die beide de toewijding van het maison aan unieke expressie in mode en cultuur weerspiegelen,’ aldus Vuitton. De samenwerking onderstreept de visie van het modehuis om verschillende culturen samen te brengen en krachtige storytelling te creëren. En met Pusha T lijkt dat meer dan goed te komen. Op basis van zijn indrukwekkende modeverleden kijken wij dan ook enorm uit naar wat deze samenwerking gaat brengen.

 

Source:
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…