Dit abonnement laat je de brute Porsche Taycan huren

CREDITS: Porsche

Iedereen bezit tegenwoordig meerdere abonnementen. Een telefoonabonnement, Spotify en Netflix zijn onmisbaar. Bijna alles wordt aangeboden in deze vorm. Zo ook deze dikke Porsche Taycan. Voor $2,500 dollar kun je deze bolide maandelijks in je garage hebben staan. Deze is ook verkrijgbaar voor een aantal dagen, daar betaal je dan rond de $300 dollar per dag voor. Als je met je maten even wat geld bij elkaar legt, kun je een weekendje genieten in dit elektrische monster.

Dit abonnement laat je de brute Porsche Taycan huren

Het is zelfs flexibeler dan een abonnement op de loterij. Elke maand kun het abonnement op de Porsche Taycan opzeggen. Heb je dus een goede maand gedraaid, kun je met deze 522 pk en 360-kW sterke bak op je stoep flink indruk maken. De maand daarna kun je deze weer lozen. Dit is hoe dat werkt.

Porsche Taycan
Foto: Porsche

Abonnement

De Taycan is de enige auto van Porsche die beschikbaar is in deze vorm. Om het abonnementsvorm te kunnen activeren moet je eerst een $500 activatiebedrag betalen. Dit zorgt ervoor dat je een app kan downloaden waarbij je simpelweg een Taycan kan reserveren alsof je een online afspraak maakt bij de kapper. Op dit moment is het alleen mogelijk in bepaalde steden in de VS.

Prijzen

Porsche heeft aangegeven dat de prijzen per maand zo’n 20% hoger liggen dan tijdens een tweejarig leasecontract. Maar dan zit de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en andere zaken hierbij wel inbegrepen. Toch een duur geintje en voor de meeste een heel maandsalaris om deze auto op de oprit te hebben staan voor een maandje. Dit zijn de prijzen:

  • Taycan 4S: $3,250 per maand
  • Taycan met achterwielaandrijving: $2,500 per maand
  • Drie dagen of minder: $335 per dag
  • Vanaf 4 dagen of meer: $295 per dag

En… Zou jij ’t doen?

Porsche Taycan
Foto: Porsche
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…