Polymega: speel al jouw favoriete retro games op een console

Het klinkt misschien te mooi voor woorden, maar dat is niet zo: je kunt binnenkort al jouw favoriete retro games weer spelen. Op één console nog wel. Retro games zijn al lange tijd populair. Net zoals vintage kleding, een vintage motor of een stukje retro in je interieur. Om al deze retro games en de bijhorende consoles in huis te halen, heb je nogal wat ruimte nodig. Vanaf nu hoeft dat dus niet meer.

Polymega: Nintendo 64 en Playstation 1 in één

De console van Polymega wordt namelijk geleverd met verwisselbare onderdelen voor o.a. de Nintendo, Super Nintendo, Sega CD en Playstation 1. Haal al jouw kasten maar weer leeg, want het is tijd voor Mario (Kart), Golden Eye, Zelda of Sonic. De jongste versies van deze games wel te verstaan. En doe de groeten aan Eddy uit Tekken 3.

Polymega
Foto: Polymega

’s Werelds eerste HD retro-spelconsole

De nieuwe Polymega wordt ’s werelds eerste modulaire HD retro-spelconsole genoemd. Deze console moet wel nostalgische emoties bij je los maken. Het mooie is dat ook gebruikgemaakt is van de hedendaagse technologie. Je speelt de retro games, maar krijgt de hedendaagse beleving voorgeschoteld. Een mooiere combinatie voor fanatieke gamers bestaat er bijna niet.

Ook jij kan de games spelen

De console maakt gebruik van verschillende modules die overeenkomen met elk systeem. Zo kunnen er de alleroudste spellen in, maar ook CD’s. Het is geen hogere wiskunde om ze te spelen. Gewoon plug-and-play. Installeer de module waarop je vroeger hebt gespeeld, knal een game erin, pak de hedendaagse controllers erbij en speel dankzij de hybride technologie die wordt gebruikt.

Waan jezelf weer in 1989, 1994 of 1999. Maakt niet uit, als het maar het jaar is wanneer jouw ultieme retro game uitkwam. De Base Unit, plus een controller kost je $449. Wij zeggen: een koopje, want er staat geen prijs op nostalgische gevoelens.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…