De beste PlayStation-games om te spelen met je vriendin

CREDITS: Unsplash | JESHOOTS

Je vriendin chagi naast je op de bank, terwijl jij rustig je maat afmaakt op FIFA. Een klote situatie voor beiden en er gaan gegarandeerd irritaties ontstaan. Dat is vanaf nu verleden tijd. Er zijn namelijk genoeg games die je samen met je vriendin kan spelen.

Deze PlayStation-games kun je samen met je vriendin spelen

We hebben voor jou een lijstje gemaakt met een paar games die je samen met je vriendin kan spelen. Zo kan jij je gameverslaving voortzetten en is zij ook tevreden. Perfect voor de huidige isolatiedagen!

playstation vriendin
Foto: Alexey Savchenko

Little Big Planet

Bij dit spel helpen jullie Sackboy met zijn avonturen. Je red de dag in verschillende verhalen. Nadat je iedereen hebt gered zet je je reis voort naar een grotere wereld waarin je nog meer avonturen kan ontdekken. Je kan leren hoe je de wereld om je heen kan creëren en hoe je je eigen games kan maken. Little Big Planet is het ideale spel om samen met je vriendin te spelen op een luie zondagmiddag.

Minecraft

In dit avontuur met oneindig veel mogelijkheden ontdek je altijd nieuwe dingen. Met Minecraft bouw je terwijl je ook nog eens met Mobs vecht. Bouw jullie eigen droomwereld en verdedig dit met alle tools die je hebt tegen de Mobs. Dit spel heeft de perfecte combinatie tussen creatief bezig zijn en tegelijkertijd je vechtskills verbeteren. Iets voor jou en iets voor haar dus.

FIFA

Bij dit spel moet je geluk hebben of je vriendin het leuk vind of niet. Desalniettemin is het natuurlijk het perfecte multiplayer spel, ideaal dus om met je vriendin te spelen. Nu we niet meer zelf kunnen sporten kun je samen een potje FIFA spelen om toch in de sportieve vibes te blijven.

Rocket League

Is je vriendin niet helemaal fan van FIFA probeer dan eens het spel Rocket League. Hier voetbal je net met voetballers maar met auto’s. Jullie besturen de auto’s die moeten proberen doelpunten te scoren. Dat klinkt natuurlijk veel cooler dan gewoon een simpel potje voetbal, niet?

Rayman Legends

Rayman, Globox en Teensies dwalen in deze game door een betoverd bos en vinden een paar schilderijen. Terwijl ze dichterbij een schilderij komen worden ze opeens opgezogen door het schilderij en stappen ze in de mythische wereld. Samen met je vriendin moet je rennen, springen en vechten om elke wereld te redden die de schilderijen weergeven.

Overcooked

In Overcooked zijn jullie de koks die in een keuken gevuld met obstakels en gevaren binnen een tijdslimiet snel maaltijden moeten voorbereiden. Dit chaotische spelletje brengt veel gezelligheid met zich mee en is misschien wel het beste PlayStation-spel om samen met je vriendin te spelen.