Spaanse belleza: 25 machtig mooie foto’s van Penelope Cruz

CREDITS: Bigstock

Een fraai bodywork. Bij auto’s en jachten is het al sexy, maar vooral bij vrouwen begint menig man ervan te watertanden. Penélope Cruz is hier hét voorbeeld van. Haar Insta staat vol met posts over maatschappelijke problemen, maar bevat gelukkig ook bloedmooie plaatjes van deze powerwoman. En daar zijn we maar al te blij om.

25 foto’s van Penélope Cruz: een pure Spaanse schoonheid

De Madonna of Madrid komt uit Spanje. Vandaar ook die bijnaam, ja. Ze begon met de droom om een danscarrière na te jagen. Al snel rolde ze in de filmwereld, en met succes. Deze Spaanse belleza heeft al een aardig rijtje films achter haar naam staan. Voornamelijk Spaanstalig, maar ook de samenwerking met haar ex-verloofde Tom Cruise in Vanilla Sky en met Matt Damon in All The Pretty Horses waren grote successen. Deze prachtige vertoningen zorgden ook voor carrière in de modellenwereld. Je begrijpt zelf ook wel waarom.

Prijzenkast

Deze dame bezit een prijzenkast waar je u tegen zegt. Zo won ze in 2009 een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol. Voor haar rol in Volver won ze een César en een European Film Award. In 2011 werd ze beloond voor al haar wonderschone acteerwerk met een ster op de Hollywood Walk Of Fame. Inderdaad, wonderschoon acteerwerk. Niet alleen omdat ze goed acteert, maar ook omdat ze zelf simpelweg ongekend mooi is.

Dit laatste kunnen we wel met zekerheid zeggen. Daarom hebben we een aantal prachtplaatjes voor je op een rijtje gezet waar je opgewonden van raakt. Het is tijd om je kwijlbakje te pakken, want dit is smullen geblazen:

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…