Drugsbaas Ferry bevestigt: opnames Undercover seizoen 3 van start

”Je kan zoveel Ferry krijgen als je wil.” Het zijn de woorden van de drugsbaron uit Undercover himself. In een filmpje voor Netflix bevestigt Frank Lammers dat de opnames van Undercover seizoen 3 van start zijn gegaan. Nog niet alle afleveringen van seizoen 2 staan op Netflix, maar daar blijft het dus niet bij. We kunnen dus nog langer gaan genieten van Ferry.

Opnames Undercover seizoen 3 van start

In het filmpje geeft hij een aantal hints. Zo geeft de grote baas aan dat hij in een hotel in Brussel zit. Daarnaast zegt hij de nu al legendarische woorden: nieuwe coupe, nieuwe serie. Zelfs in een filmpje met zijn selfiecamera komt Frank Lammers geheimzinnig en als een echte drugskoning over.

Hij sluit het filmpje af met de zin: ”Dus als je een beetje geduld hebt, krijg je zoveel Ferry als wilt. Houdoe.”

Ferry de Film is af

Voordat Ferry in het filmpje zegt dat de opnames van seizoen 3 zijn gestart, laat hij ook weten dat Ferry de Film af is. Wanneer die op het witte doek – óf alleen op je beeldscherm – verschijnt is nog niet bekend. De spin-off van de immens populaire serie werd halverwege juni al door Netflix aangekondigd.

Ook de releasedatum van Undercover seizoen 3 is nog niet bekend. Het blijft nog even afwachten. Maar zoals Ferry zelf zegt: als je nog heel even geduld hebt…