Noise-cancelling 2.0 met de MOMENTUM Wireless Serie

Van je vrouw die vraagt of jij de boodschappen haalt, tot je collega’s die maar niet ophouden over hun weekend: het zijn momenten dat je jezelf even helemaal wilt afsluiten van de wereld. De één doet dat door een rondje te lopen, en de ander door buiten een sigaretje te paffen. Anno 2021 is er eigenlijk maar één manier hoe je jezelf écht afsluit van de wereld. Hoe dan? Nou, met noise-cancelling natuurlijk. Met deze functie bij je geluidsapparatuur waan je jezelf in een oase van rust. Hakuna matata, amigo.

Noise-cancelling ook op de werkvloer ideaal

Noise-cancelling is niet alleen dé way to go wanneer je buren een té luidruchtig feestje hebben: ook op de werkvloer kan het je enorm helpen. Uit onderzoek van W. Babisch, hoogleraar aan de Universiteit van Berlijn, blijkt namelijk dat de productiviteit van mensen aanzienlijk hoger is bij een stille omgeving. Vooral bij ingewikkelde opdrachten is het een stuk lastiger om je te concentreren in een rumoerige omgeving. Met noise-cancelling maak je dus niet alleen jezelf blij, maar je baas nét zo.

Next level afsluiten van de buitenwereld

Om jou op pad te helpen met het vinden van de perfecte noise-cancelling apparatuur, introduceren wij de nieuwe Wireless MOMENTUM apparaten van Sennheiser. Met de actieve en passieve noise-cancellingsfunctie van bijvoorbeeld de MOMENTUM True Wireless 2 sluit je jezelf namelijk perfect af van de buitenwereld. Daarnaast bieden deze oortjes je top notch geluidskwaliteit aan om heerlijk weg te viben met je dikste Spotify playlist. Een collega die met haast op je kantoordeur staat te bonken? No worries, met één tik op je doppies blijf je door de transparent hearing optie altijd betrokken bij je omgeving.

noise-cancelling
Foto: Sennheiser

Uithoudingsvermogen waar je ú tegen zegt

Met deze oortjes heb je dus de mogelijkheid om je af te sluiten van overbodig gezeik, en om ongestoord heerlijke tracks te spelen. Dan komt er ook nog eens bij dat deze oortjes een uithoudingsvermogen hebben waar je ú tegen zegt. Met de nieuwe batterij garandeert Sennheiser namelijk een autonomie van 7 uur. Deze kan je met het laadetui verlengen tot 28 uur.  Konden wij mannen ons uithoudingsvermogen maar verlengen met een etui.

noise-cancelling
Foto: Sennheiser

De noise-cancelling koptelefoon met nóg betere technologie

Die oortjes zijn top, maar het kan altijd beter. De Momentum Wireless 3 bewijst dat. Net als de oordopjes van Sennheiser heeft deze koptelefoon noise-cancelling en transparent hearing. De Momentum Wireless 3 doet er nog een schepje bovenop: met hulp van drie modi pas je de noise-cancelling volledig aan op basis van je geluidsomgeving. Schreeuwende kinderen onderaan de trap? Gooi gewoon het hoogste niveau noise-cancelling aan en hoppa: nergens meer last van.

noise-cancelling, Noise-cancelling 2.0 met de MOMENTUM Wireless Serie
Foto: Sennheiser

Luistersessies tot de max

Niet alleen de noise-cancelling is van een absurd niveau, het geluid is dat ook. Door de verbeterde geluidstechnologie van Sennheiser voelt het alsof je in een hightech studio zit wanneer je tunes door je oren heen blazen. Check je nou net een héérlijk nummer, maar word je gebeld door een maat? Da’s geen probleem. Met de Smart Pause-functies zorgt deze koptelefoon ervoor dat je geen seconde mist van je nummer. Last but not least heeft de koptelefoon door de leren hoofdband en authentieke oorkappen een prachtig design. Wij weten dat jij een stijlvolle klasbak bent, dus dit is de ideale koptelefoon voor jou.

Allebei de geluidsmirakels van Sennheiser hebben stemassistentietechnologie zodat jij aan Google kan vragen wanneer je ein-de-lijk weer eens een dikke Manify Out of Office mag bezoeken. De oordoppen van Sennheiser staan momenteel voor maar 200 euro online, en de koptelefoon is met een prijs van 400 euro minstens net zo’n koopje.

noise-cancelling
Foto: Sennheiser
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…