MANIFY Christmas Gift Guide

Ja hoor, we zitten alweer in de laatste maand van het jaar.  De tijd is werkelijk voorbijgevlogen en waarschijnlijk jouw idee om op tijd een cadeau te fixen ook. Waarschijnlijk wéér niet gelukt….

Maar er is nog geen nood aan de (kerst)man is, want je kan nog gewoon een stijlvol cadeau bemachtigen. Daardoor ben jij alsnog dé held tijdens kerst. Merry Christmas, amice.

MANIFY Christmas Gift Guide

Tanqueray x Thonet – Limited edition Tanqueray-style S 179

Klassieke interieuritems hebben iets magisch. Iets nostalgisch, terwijl het in 2049 ook nog in elke interieurstijl past. Dat is de kracht van klassiek. Of nee, dat is dus magie van klassiek.

Er zijn er niet zo veel, hoor, die klassieke items. Dat is namelijk ook het állermoeilijkste: iets stijlvol tijdloos maken. Designmerk Thonet lukt dat wél al sinds jaar en dag, en nu lanceren ze met gin-merk Tanqueray een klassieker in een nieuw jasje: de limited edition Tanqueray-style S 179.

De Tanqueray x Thonet bar cart geeft een beetje James Bond-vibes met een vleugje jaren ’30: de authentieke barcultuur met een minimalistisch design. De S 179 verscheen ook voor het eerst in jaren ’30 en is sindsdien een ware eyecatcher als huisbar, dressoir of serveerwagen.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide
‘Geniet, maar drink met mate. Ga naar www.drinkiq.com voor meer informatie.’

OPPO Watch Free

Het eind van het jaar is misschien wel het állerbeste moment om een smartwatch aan te schaffen óf om cadeau te doen. Een smartwatch is niet alleen stijlvol, maar helpt je ook met je levensstijl. Een betere start van het jaar kun je jezelf niet wensen.

Tenminste, als je de juiste uitkiest. De OPPO Watch Free is er zo een. De smartwatch helpt je op alle fronten bij jouw fitness-lifestyle. De bewegingssensor registreert automatisch vier sportmodi zodat je deze zelf niet hoeft in te schakelen en de functie OSleep biedt gepersonaliseerde slaapmonitoring en -analyse vóór, tijdens en na het slapen. Ideaal. Daarnaast is de smartwatch een verlengstuk van je telefoon door tal van handige functies, zoals muziekbediening en berichtmeldingen. Maar het allerbeste: de batterij gaat maar liefst 14 dagen mee, en gaat nog een dag langer mee na slechts 5 minuten opladen.

Qua looks is de OPPO Watch Free bescheiden elegant: de beschikbare kleuren vanille en zwart maken ‘m tijdloos. Ook de prijs is met €99 redelijk bescheiden, maar het kan nog beter. Met de exclusieve code B1TDHREX7VP8 krijg je nu 30% korting bij aankoop in de OPPO e-store. Mooi meegenomen, toch?

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Tecán Tequila

De tequila als ‘dronkenmansshotje’ aan de bar is niet meer. Steeds meer mensen erkennen eindelijk dat tequila veel hoger aangeschreven staat. Sterker nog: het is tijd dat er een stijlvolle plek in iedere drankkast wordt gereserveerd. Niet voor zomaar een flesje, natuurlijk, maar voor Tecán Tequila.

Tecán Tequila zorgt namelijk voor het echte bacán-gevoel. Bacán is een uitdrukking in verschillende Latijns-Amerikaanse landen: het zijn charmante mensen die met flair en zelfvertrouwen het leven kleur geven. Ze belichamen plezier en genieten met volle teugen van het leven. En Tecán heeft bacán vloeibaar gemaakt.

Tecán is gemaakt van 100% Blue Weber Agave en heeft een zachte, aromatische smaak met een touch van hout. Daar is het langdurige fermentatieproces en rijpingsproces ( van 8 maanden) verantwoordelijk voor. Met die eigenschappen in het achterhoofd weet je dat deze tequila de perfecte basis is voor cocktails, maar kun je ook onbezorgd genieten tijdens het nippen. Helemaal puur.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide
‘Geniet, maar drink met mate. Ga naar www.drinkiq.com voor meer informatie.’

ZUMO – Party wear

Het zit eigenlijk al in het woord: het zijn de  feest’dagen’, dus overdag én ’s avonds kun je laten zien wat je in huis hebt. De ideale mix weet ZUMO perfect te omschrijven: Cool by day, Smashing by night.

Daar leent de party wear-collectie van het kledingmerk zich ook perfect voor. Hier vind je namelijk altijd goede blazers en shirts, maar ook cardigans en bomberjacks die je goed kunt combineren met nette items. Dat geeft net even die extra dimensie aan je outfit. Om het helemaal af te maken heeft ZUMO ook nog schoenen en sneakers, waardoor je alles op één plek hebt. We blijven toch ook praktisch ingesteld, hè.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Bowers & Wilkens – Panorama 3 soundbar

Oké, cadeaus zijn er in alle soorten en maten. Het gaat vaak om het gebaar en elk kleinigheidje telt, maar soms verdient iemand écht een belevenis als cadeau – een soort levensverrijking. Al hoeft het niet per se voor iemand anders te zijn. Het kan ook zomaar een gunst voor jezelf zijn…

Dit jaar is dat de Panorama 3 soundbar van Bowers & Wilkens. De vernieuwde iconische soundbar is ontworpen door het ingenieursteam achter de luidsprekers in beroemde opnamestudio’s zoals Abbey Road. Ondanks dat-ie laag en slank is, geef je daardoor ultiem ruimtevullend geluid cadeau én een nieuw stukje interieurdesign. Zonder ingewikkelde installaties wordt de muziek-, film- én gamebeleving naar het állerhoogste niveau geschoten. Ondanks zijn elegantie herbergt de Panorama 3 twee ingebouwde subwoofers voor een diepe bas en een krachtige versterking.

Daarnaast stream je super easy favoriete diensen met de Panorama 3 en kun je de alles-in-één speaker bedienen met een afstandsbediening. Handig voor als je jouw telefoon even hebt weggelegd om ongestoord van muziek te genieten.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Manfield – Christmas Gifts voor haar, hem én jezelf

Party season vraagt om de juiste gifts. Dat geldt niet alleen voor de mensen om je heen, maar ook voor jezelf. Manfield beschikt over een stijlvolle selectie party gifts, voor hem en voor haar. Verras elkaar met de mooiste items waarmee je de feestdagen compleet maakt.

Gifts voor de vrouw die je dit jaar graag een keer écht iets moois geeft, vind je hier. Maak haar avond compleet met stijlvolle glitterlaarzen en een bijpassende clutch, want ze mag best shinen tijdens deze dagen! Mocht ze juist toe zijn aan rust, dan ben je met pantoffels aan het juiste adres.

Daarnaast kun je jezelf, óf een van je vrienden, ook verwennen met unieke party gifts van Manfield. Met een uniek paar lakleren, klassieke veterschoenen met een bijpassende riem ben je meteen all set. En ook voor jou geldt: als je de drukte beu bent, is er niets lekkerder dan neerploffen met een paar stijlvolle, warme pantoffels aan.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Hertog Jan – De Proeftuin

Iemand áltijd laten genieten van de meest bijzondere bieren – bieren die écht niemand anders op de tong laat vallen. Dat is toch echt het cadeau der cadeaus?

De naam: De Proeftuin van Hertog Jan. Als je een bijzonder persoon dit abonnement cadeau geeft, ontvangt hij/zij ieder kwartaal drie kruiken van gelimiteerde speciaalbieren om te proeven. Met daarin ook bieren waarmee de brouwers van Hertog Jan hebben geexpermentieerd, maar nooit zijn uitgebracht. Hierdoor krijgen leden een kijkje in de ketels en laten ze smaken rechtstreeks uit de brouwerij proeven.

In 2023 krijgen leden nog meer bijzondere content, toegang tot exclusieve events, speciale winacties en 1-op-1-interactie met de brouwers. Hier wil je dus bijhoren als liefhebber. Zeg eerlijk: als dit niet als muziek in de oren klinkt, dan weten wij het ook niet meer… De bieren die dit jaar voor smaakbelevingen gaan zorgen blijven nog even geheim, maar met de onderstaande foto (het bier van dit kwartaal) lichten we alvast een tipje van de sluier!

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide
‘Geniet, maar drink met mate. Ga naar www.drinkiq.com voor meer informatie.’

Sennheiser MKE400

Iedereen heeft wel een jong familielid met de ambitie om fulltime vlogger te worden. Of is je vriendin bezig met haar eigen make-up tutorials?

Hoe je het ook wendt of keert, goed gereedschap blijft het belangrijkst. Daarom kun je die ambitieuze contentmakers deze kerst blij maken met de Sennheiser MKE400. Deze audio microfoon plaats je in een handomdraai op je telefoon of camera, waardoor het filmen in een lawaaiige omgeving geen probleem meer is. Zeker niet als de creators zelf precies kunnen instellen hoe ze het willen. Oftewel: je kunt met de MKE400 de geluidsvoorkeuren helemaal zelf instellen.

Zeg dus maar dâg tegen storende geluiden, en laat de ambitieuze dromen van jouw familie uitkomen.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

MOSCOT – AW22-collectie

Accessoires is een verlengstuk van je stijl. Dat is een gegeven, maar werkt alleen als je goed doet. Gelukkig kun je daar jezelf én anderen bij helpen.

Bijvoorbeeld door de nieuwe AW22-collectie van MOSCOT als upgrade te gebruiken. De nieuwe collectie staat in het teken van zelfexpressie, om je innerlijke zelf te ontdekken. En met de iconische designs die steeds weer opnieuw worden verbeterd én een extra dimensie krijgen, is dat natuurlijk geen hogere wiskunde.

Dat kan ook niet anders. Grondlegger Hyman Moscot begon al in 1899 met de verkoop van kant-en-klare brillen vanuit een handkar in Orchard Street, New York. Nu, meer dan een eeuw later, is MOSCOT een instituut in New York City dat wereldwijd bekend is. Hoewel MOSCOT nu erkend wordt als een wereldwijd modemerk, blijft het in de kern een optiekzaak in de buurt. Wat je terugziet in de heerlijke AW22-collectie:

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Bose – QuietComfort 45

Heb jij ook iemand in je omgeving die áltijd klaagt over zijn koptelefoon? Of wil jij iemand wegfilteren uit je eigen omgeving? Dan zijn deze dagen perfect om ein-de-lijk een koptelefoon op niveau cadeau te geven óf aan te schaffen. Want: slecht geluid is uit den bose.

De Bose QuietComfort 45 is de laatste update van legendarische koptelefoonlijn. Weer met verbeterde, eersteklas noise cancelling, hifi-geluid en een batterijduur van 24 uur. Tel daar de aware-modus en het lichtgewicht comfort bij op, en je bent het mannetje.

Naast het klassieke zwart en White Smoke kom de QuietComfort 45 in twee nieuwe kleuren: Midnight Blue en Eclipse Gray. Zéker in deze toffe nieuwe designs is deze headphone een aanradertje van de bovenste plank.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Experiencegift

Oké, toegegeven alle cadeaus zijn mooi, want ze zijn te allen tijde attent, lief en behoren tot de categorie ‘Nou, dat had je écht niet hoeven doen!’

Maar als er iets toch blijft hangen – ook over een aantal jaar nog – dan is het een belevenis. Of ja, in het Engels is het nog mooier: een experience. Bij Experiencegift kun je een type giftcard kiezen (Hotelgift, Flightgift óf Activitygift), personaliseren en jouw cadeauontvanger de vrijheid geven om iets te kiezen waar hij/zij blij van wordt. Met meer dan 550.000 hotels, 300 luchtvaartmaatschappijen en 50.000 activiteiten wereldwijd kun je de plank gewoonweg niet misslaan.

Je ontvangt de giftcard als printbare versie in PDF, of je stuurt ‘m op als eGift via mail. Heel easy. Mag het toch nog een stukkie specialer, dan kun je gaan voor de luxe fysieke cadeaukaart. Hoe dan ook: een experience neemt niemand af.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Polar Ignite 3

De afgelopen tijd heb je het misschien wel gemerkt: je ritme is het even he-le-maal kwijt. Of ja, jij bent misschien je ritme he-le-maal kwijt. Het werkt een beetje beide kanten op. Al kan het ook zomaar zijn dat je iemand anders erover hebt horen klagen.

Een mooi moment om de perfecte tool voor het vinden van ritme aan te schaffen of cadeau te doen. De nieuwe Polar Ignite 3 heeft ongekende functies die mensen helpen het natuurlijk ritme beter te begrijpen. Met krachtige trainingstools, de beste slaaptracking in zijn klasse en aanpasbare en snel toegankelijke widgets, is deze stijlvolle smartwatch een nieuw begrip in de wereld.

Het slimme, mooie design draagt bij aan de wil om actief te worden. Dat wordt je ook makkelijker gemaakt door de strakke esthetiek en zachte randen die zorgen voor een naadloze schermervaring. Kortom: een ware must-have voor jezelf, een tof cadeau om te geven.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Stoov – Draadloze verwarmde kussens

Tja, het doet nog steeds best pijn om de verwarming aan te zetten. Maar omdat we liever denken in oplossingen dan zeuren, hebben we hét item om deze kerst te geven aan de welbekende koukleumen.

De draadloze infrarood verwarmde kussens van Stoov zijn echt ideaal. Met de oplaadbare batterij geef je altijd iemand warmte cadeau. En niet alleen warmte, maar ook direct een interieurupgrade. De kussenmakers hebben namelijk een nieuw lijn in het leven geroepen: velvet.

Velvet zorgt in de koude maanden voor een extra luxe uitstraling en is gemaakt van 100% Rpet, waardoor de kussens extreem zacht aanvoelen. Toch nog niet zo’n velvet-fan? Dan is de knitted-collectie meer passend. Helemaal gemaakt van katoen en de hoes kan gewoon gewassen worden – easy! 

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Moët & Chandon – Moët Impérial 75CL Limited Edition Giftbox

Al meer dan 150 jaar iconisch, al héél lang een meer dan geliefd ‘gezicht’ op de kersttafel: Moët & Chandon. Het einde van het jaar schreeuwt altijd om gevierd te worden met deze elegante champagne.

Daarom is er een speciale Moët Impérial-fles in het leven geroepen, waarmee je elke champagneliefhebber serieus blij maakt – een soort aandenken aan het legendarische savoir-fête. Je neemt Spark of Light (zoals het beestje heet) namelijk mee naar huis of geeft ‘m mee. De fles. in het klassieke 75cl-formaat, en gehuld in een op maat gemaakt goudkleurig vuurwerkpatroon, staat symbool alle vieringen die Moët & Chandon mogelijk heeft gemaakt.

Spark of Light komt in beperkte oplage en is exclusief tijdens deze feestdagen te koop.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide

Philips Hue Festavia

Heb jij de laatste tijd kriebels gekregen van een ongezellig huis toen je even langswipte? Was er totaal nog geen ‘sfeer en beleving’, zoals Petertje Gillis zou zeggen…

Dan kun jij nog de reddende engel zijn. Met de Philips Hue Festavia-lichtsnoer geef je in één klap 250 slimme mini-LED’s cadeau en een hoop flexibiliteit om te spelen met licht. Je kunt namelijk de verlichting dimmen en oplichten, van kleur veranderen, de timing kiezen en schema’s instellen. En dat allemaal in de Hue-app. Daarnaast kan de lichtsnoer worden gesynchroniseerd met muziek, waardoor lichten kunnen knipperen, dimmen en oplichten samen met jouw favoriete nummer.

Als het dus tijd is om de boel nog een beetje op te fleuren, is de uitgelezen kans.

, <strong>MANIFY</strong> Christmas Gift Guide