Legendarische quotes van Conor McGregor

CREDITS: pngimg

Het is je vast niet ontgaan dat Conor McGregor heeft besloten te stoppen met zijn sport. Dit maakte hij 26 maart bekend in het onderstaande bericht via Twitter. De één ziet deze mededeling als een grote teleurstelling, terwijl een ander is opgelucht. Wat je ook van deze fenomeen vindt, McGregor blijft een van de meest beruchte vechters op de planeet. Dit werd hij dan ook niet zomaar, want er ging een lange weg aan vooraf.

Legendarische quotes van Conor McGregor

Zijn levensverhaal

Conor McGregor werd geboren op 14 juli 1988 als kind van Tony en Mags. Zijn jeugd bracht hij door in een buitenwijk van Dublin. McGregor was eerst vooral geïnteresseerd in de voetbalclub Manchester United. Die interesse nam af en hij begon met trainen in de Crumlin Boxing Club in Dublin. Hij leerde hier zijn coach John Kavanagh kennen en bracht aardig wat uren met hem door. McGregor had weinig interesse in school en ging daarom werken als loodgieter om zo toch rond te kunnen komen. Op sommige dagen werkte hij daardoor twaalf uur om vervolgens nog te gaan trainen.

Uiteindelijk ging hij zich vol focussen op het trainen en stopte met het loodgieterswerk. Op 8 maart 2008 was het tijd voor zijn eerste MMA-gevecht tegen Gary Morris. McGregor sloeg hem hier in de tweede ronde knock-out. In totaal won hij van zijn eerste zes wedstrijden vier gevechten. Na zijn laatste verlies won hij vijftien wedstrijden achter elkaar en dit leidde dan ook tot internationale bekendheid.

Op 3 maart 2016 kwam er een eind aan de reeks overwinningen. Hij verloor zijn debuut in weltergewicht tegen Nate Diaz. Ongeveer vijf maanden later werd McGregor versus Diaz 2 georganiseerd. Dit bloedige gevecht is de boeken ingegaan als een van de meest memorabele gevechten van McGregor. Hij ging er dit keer dan ook met de winst vandoor.

Een maand nadat ‘The Notorious’ vader is geworden op 5 mei 2017 werd de bokswedstrijd tussen Mayweather en McGregor officieel aangekondigd. Van te voren gingen zij meerdere keren verbaal flink tegen elkaar. De bokswereld gaf McGregor geen enkele kans aangezien hij nog nooit de boksring is ingestapt. Dat Mayweather wordt gezien als een van de beste boksers ter wereld was dan ook meer dan terecht. McGregor verloor het gevecht in de tiende ronde via een technische knock-out. Daarmee is Mayweather na 50 gevechten nog altijd ongeslagen.

Quotes

Uiteraard heeft Conor McGregor tijdens zijn carrière heel wat uitspraken gedaan die zo op een tegeltje kunnen. Bij de ene uitspraak moet het tegeltje wat groter zijn dan bij de ander, maar stuk voor stuk beschrijven zij de filosofie van deze legende. Wij hebben deze quotes hieronder op een rijtje gezet voor jou!

“Doubt is only removed by action. If you’re not working then that’s where doubt comes in.”

“I stay ready so I don’t have to get ready.”

“Life is about improving and getting better.”

“Excellence is not a skill. Excellence is an attitude.”

“Smart work pays best. Trust it.”

“It’s not really that much big of a deal – you brush it off and you come back. Defeat is the secret ingredient to success.” –

“Always look to learn. Learning something new is a great feeling. The feeling of progress.”

“Nothing good ever comes from worrying or sitting there feeling sorry for yourself… keep positive and keep pushing on and things will turn good.”

“We’re not just here to take part. We’re here to take over.”

“My success isn’t a result of arrogance – it’s a result of belief.”