Martin Scorcese laat o.a. DiCaprio en de Niro shinen in trailer ‘Killers of the Flower Moon’

CREDITS: Paramount Pictures

We hebben het er al een paar keer over gehad, maar het moment dat Killers of the Flower Moon daadwerkelijk op het witte doek te zien is komt steeds dichterbij.

Martin Scorsese heeft ons in de tussentijd alvast op de officiële trailer getrakteerd. En wij zijn alleen maar enthousiaster geworden door de eerste beelden.

Killers of the Flower Moon: geweldige cast in actie

Dat is helemaal niet zo gek als je in je achterhoofd houdt dat we dus al de eerste shots van onder andere Leonardo DiCaprio, Robert de Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons en Brendan Fraser hebben gezien. Het verhaal van Killers of the Flower Moon focust zich op een waargebeurd verhaal op basis van de roman van David Grann. En dat maakt de eerste beelden alleen nog maar spectaculairder.

Killers of The Flower Moon
Foto: Bigstock

De eerste beelden van Killers of the Flower Moon

“You know, you got a nice color skin.. What color would you say that is?” “My color..” Zo klinkt de eerste ondervraging tussen Leonardo DiCaprio in zijn rol van Ernest en een inheemse inwoonster. Verder zien we eigenlijk korte shots die perfect samenhangen en al een goed beeld geven van wat we in de film zelf mogen verwachten. We zien hoe het terreur zich ontvouwt en hoe het inheemse volk wordt weggejaagd.

Wanneer kunnen we de volledige film zien?

Hoewel de film al sinds 2017 in productie is en op 20 mei van dit jaar al in première ging op het 76e filmfestival van Cannes, kunnen we vanaf 6 oktober Killers of the Flower Moon pas echt op het grote scherm zien. De film wordt daarna op 20 oktober op Apple TV+ uitgebracht zodat heel de wereld de film kan zien. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten. Check hieronder zelf de trailer:

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films en series.